Vi Menn Poker - Tre nye mestere
TINANo
Date: Mar 25, 2018
Added By: 1stSpade
Last Date: Mar 25, 2018
Category: Live Poker
Original Date: Mar 22, 2018

På første startdag av main event fikk vi hele tre nye norgesmestere. Det ble kåret en Ladies event-vinner, en Senior-vinner og sent i natt også en 8-game-vinner.

 

Mats Ulshagen

Det var en hektisk dag på City West i går, med første start-flight på main event, og hele tre tittel-turneringer som ble avsluttet, og hvor det ble kåret norgesmestere. Vi fulgte gårsdagen live i vårt direktesenter, med stream fra TV2 Sumo.

Det startet allerede kl 12, med Heads up, da 16 mann ble til 8. Preben Stokkan er blant de gjenværende, han skal opp mot Kristian Sung Hansen, mens Espen Uhlen Jørstad skal møte Simen Solberg, og vinnerne av de to duellene møtes i semifinalen. I de andre semifinalene har vi Thomas Syversen som møter Øystein Stai, og Espen Sandvik vs Robert Kaggestad. Kvartfinalene spilles kl 12 i dag.

To timer sener var det altså klart for main event. Til sammen 392 spillere satte seg ned for å spille turneringen, og det var mange kjente fjes. Johnny Lodden, Morten Klein, Thor Hansen, Sigurd Eskeland, Ørjan Skommo og Tobias Leknes, for å nevne et knippe. I dag er det forventet at nesten dobbelt så mange skal spille 1B av main event. Vi følger, som du sikkert allerede har gjettet, all action i vårt direktesenter.

Hagle

Så ble det altså kåret tre norgesmestere. Først ut var ladies-eventet. 16 spiller hadde tatt seg fra dag 1, og mest chips av alle hadde Camilla Rørholt. Den chipleaden holdt hun mer eller mindre gjennom hele dagen, helt til hun til slutt hadde absolutt hver eneste chip i turneringen. Hun slo ut venninnen Mari Nitteberg headsup om tittelen. Camilla har faktisk en norgesmestertittel fra før, den fikk hun online i 2014, i turbo-eventet den gang.

Nestemann til å få seg et par NM-tøfler var Børre Ludvigsen. Han gikk til slutt seirende ut av senioreventet, på et finalebord som varte og rakk. Men det var nærmest en turbo i forhold til 8-game-finalebordet, for der hadde vi ikke en vinner før det begynte å lysne i Dublin. Henrik Tollefsen og Morten Kind Gulbrandsen knivet lenge om å ha chipleaden her, men måtte til slutt ta til takke med tredje- og femteplass, mens Martin Risan snek seg inn mellom de to på andre. Til slutt sto det mellom Kenneth Aspestrand, som er proffesjonell trickshot-skyter med hagle (!), og Stian Johannessen. Det viste seg at Aspestrand hadde flere triks oppe i ermet enn de han gjør med hagla, og til slutt var det altså han som kunne kalle seg norgesmester.

Tidligere har Tobias Leknes vunnet Fixed Limit, mens Kevin Larsen vant PLO.

I dag er det altså main event, dag 1B, og det er forventet at det blir stinn brakke. Du følger med på moroa på direkte.vimennpoker.no.

http://vimennpoker.no/tre-nye-mestere

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.