Vi Menn Poker - Tidenes pokerfelt
TINANo
Date: Nov 25, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Nov 25, 2016
Category: Live Tournaments
Original Date: Nov 23, 2016

Poker-NM braker løs fra i morgen, og på søndag er det klart for rosinen i pølsa Vi Menn Invitational. Med fantastiske premier.

Vi Menn Invitational. Bare merk deg navnet en gang for alle. En turnering det kommer til å gå gjetord om i årene framover. Det er "bare" en freeroll, med 32 spillere fordelt på fire bord, men startfeltet er håndplukket blant de beste av de beste innen norsk poker. Krydret med det som kanskje er den aller beste i verden; Daniel Negreanu.

Deltakerliste

Etter at fire av fem regionale turneringer er unnagjort, Vi Menn-lista er oppdatert og vi har gjennomført fire konkurranser i sosiale medier, er startfeltet for årets - og tidenes første - Vi Menn Invitational klart. Følgende 31 spillere setter seg til bords kl 20.30 førstkommende søndag:

 1. Felix Stephensen – Norgesmester NLH Main Event 2015
 2. Jens Sevaldsen – Norgesmester Main Event 2015
 3. Simen Birkelund – Norgesmester PL Omaha 2015
 4. Svein Ånensen – Sørlandsmester 2016
 5. Kim Steinar Thorsby – Nordnorsk mester 2016
 6. Jonas Engedal – Vestlandsmester 2016
 7. Eskil Lie – Midtnorsk mester 2016
 8. Marius Enebakk #3 på Vi Menn Lista
 9. Ståle Eggen #5 på Vi Menn Lista
 10. Stephan Kjerstad – Team Vi Menn Poker
 11. Thor Hansen – Team Vi Menn Poker
 12. Preben Stokkan – Team Vi Menn Poker
 13. Ørjan Skommo – Team Vi Menn Poker
 14. Henrik Tollefsen – Team Vi Menn Poker
 15. Aylar Lie – Team Vi Menn Poker
 16. Silje Nilsen – Team Vi Menn Poker
 17. Daniel Negreanu, spesielt invitert
 18. Johnny Lodden, spesielt invitert
 19. Sigurd Eskeland, spesielt invitert
 20. Thomas Udness, spesielt invitert
 21. Einar Smidesang, spesielt invitert
 22. Petter Gunnar Kristoffersen, spesielt invitert
 23. Tone Damli, spesielt invitert
 24. Morten Ramm, spesielt invitert
 25. Morten Klein, spesielt invitert
 26. Glenn Jensen, spesielt invitert
 27. Alex Øystå, spesielt invitert
 28. Ida Løbeck Borgström, Instagram-vinner
 29. Eirik Rud Iversen, Twitter
 30. Eirik Berg, Facebook-vinner
 31. Knut Trulsen, Snapchat-vinner

Det betyr at det er en ledig plass, og den tilfaller vinneren av Østlandsmesterskapet som spilles i morgen.

Reglene for Vi Menn Invitational, Super Power Poker:

Super Power Poker er en turneringsform som spilles med spesielle regler, engangskort som deltakerne kan bruke når som helst i turneringen. Et fullstendig regelsett presenteres senere, men i denne turneringen vil spillerne bli utstyrt med tre "superkrefter": Run It Twice, Show One Card og Pineapple.

Run It Twice

Brukes når du er allin, og kan spilles når som helst i en hånd. Den involverer alle som er med i potten. Det går rett og slett ut på at kortene som er igjen på bordet (alle om du er preflopp, turn og river om det spilles på floppen, og riverkortet om det bare er det som er igjen) spilles to ganger. Potten deles i to, og vinneren av de ulike bordene tar hver sin del. Er du best på begge alternativer tar du selvsagt hele potten. 

Show One Card

Dette kan bare brukes i en headsup-situasjon, og når det spilles må motspiller vise et av kortene sine. Hvilket bestemmer han selv.

Pineapple

Dette kortet gir deg et ekstra kort på hånda pre-flop. Du kan be om det ekstra kortet etter at du har sett de opprinnelige kortene. Etter at du har sett floppen kaster du et av dem, og spiller resten av hånda med de to beste kortene.

Premiebonanza

Vi Menn Invitational er som sagt en freeroll, det vil si at det ikke koster penger å spille den. Det betyr ikke at man ikke kan vinne noe. En ting er prestisjen og bragging-rights som kommer med å ha vunnet en turnering der Daniel Negreanu, Felix Stephensen, Johnny Lodden og Thor Hansen er med. I tillegg har vi premier for mange tusen kroner til de som kommer på finalebordet. Nummer seks, sju og åtte får for eksempel hvert sitt helårsabonnement på Vi Menn, som har en verdi på over 1000 kroner stykket, og nummer fire og fem får henholdsvis en gamingstol og hodetelefoner. Og så begynner det å bli veldig bra. Tredjeplassen får en miniventilasjon fra Mitsubishi, som monteres i boliger for å få tilførsel av friskluft. Den er verdt 5000 kroner. For en andreplass får man en Bowflex Max Trainer M5 - et treningsapparat fra Mylna Sport til en verdi av 25000 kroner.

Vinneren stikker av med en varmepumpe fra Mitsubishi til en verdi av 26000 kroner. Rettere sagt toppmodellen Kirigamine Hara 6,6 ferdig montert på vegg. Det kan komme godt med i de kalde vintermånedene som ligger foran oss, eller for den saks skyld i sommermånedene, når den gjør nytten som airconditioner.

http://vimennpoker.no/tidenes-pokerfelt

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.