Vi Menn Poker - Thor retur Vegas
TINANo
Date: Jul 2, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Sep 22, 2016
Category: WSOP
Original Date: Jul 1, 2016

En skikkelig gladnyhet på tampen av uka; Thor Hansen drar til Las Vegas i morgen for å spille WSOP.


- Ja, jeg drar i morgen tidlig. Det blir kjempegøy, sier en munter Thor Hansen til Vimennpoker. Han har akkurat gjort en avtale med 7red.com, som innebærer at han får reise til Las Vegas med kona, og spille to turneringer.

- I tillegg til main event skal jeg spille en Stud hi/lo som begynner 5/7, forteller han.

Avtalen med 7red.com kom i stand etter at han har vært i løpende kontakt med Morten Klein i en årrekke.

- Nå føltes det som riktig tid, og da han spurte om jeg ville til Vegas var det et lett valg. Det blir litt vemodig å forlateNordicBet, som jeg har spilt for i en årrekke, men de skjønte godt at jeg ønsket en avtale der jeg blant annet kan dra til Vegas. De sa det var leit å miste meg, men vi er gode venner fortsatt og skilles som perlevenner, sier Thor.

7red.com

Thor Hansen er en del av Team Vimennpoker, og nå skal han altså spille for samme bettingselskap som Team-kollega Aylar, som allerede er i Vegas for 7red.

- Jeg snakket med henne i dag morges, og hun sier hun gleder seg til å få meg med på laget. Vi kjenner jo hverandre godt fra før, forteller han.

7red har allerede sendt over en haug pokerspillere til Vegas i sommer, "Kløfta-gjengen" med Stine Marie & co spilte Colossus-turneringen i månedskiftet mai/juni og nå skal altså Thor og Aylar representere i main event.

- Ja, jeg spurte om de hadde begynt med poker, eller skulle begynne med det, det kan jo hende de skal det. Men som Morten sa når jeg spurte om det: "Du har vel gamblet på andre ting en poker også du". Og jeg har jo det, sier Thor og ler hjertelig.

Ta livet med ro

Thor og kona flyr inn til gamblingbyen allerede i morgen, og får en rolig helg med hotell og 4/7-feiring før pokeren braker løs.

- Det tar litt tid å få satt i gang huset, og sånt, så vi får noen dager på hotell først. Det blir bra. Jeg gjør jo dette mye for konas skyld også. Hun sitter jo og passer på meg på Carl Berner hele tiden, og får ikke gjort så mye annet. Nå får vi fire - fem uker i Las Vegas, og så hopper hun av i New York på vei hjem der hun har familie. Så får hun seg en skikkelig ferie hun også. Det gleder meg veldig, slår han fast.

Han forteller at formen er OK, etter at han har vært litt svak etter Dublin.

- Jeg fikk jo litt hjerteflimmer i Dublin, og har hatt det noen ganger etterpå også. Men jeg har den beste hjertelegen i Norge. Han sier at jeg må ta livet med ro og slappe av mellom slagene. Kreftlegene sier mye det samme. Jeg reiser jo på egen risiko, og de er ikke så veldig glade, men jeg får lov til å gjøre hva jeg vil. Så tar jeg med meg masse smertestillende, ler han.

Han er uansett ikke bekymret over at det skal gå utover pokerformen.

- Pokerformen er bra, det er ikke noe gærnt med huet, slår han fast.

Thor Hansen har så langt cashet 53 ganger i WSOP, og har altså to muligheter til å cashe igjen.

http://vimennpoker.no/thor-retur-vegas

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.