Vi Menn Poker - Rett i ledelsen
TINANo
Date: Sep 6, 2017
Added By: 1stSpade
Last Date: Sep 6, 2017
Category: Ranking
Original Date: Jul 17, 2017

Martin Lesjø tok en råsterk andreplass i siste turnering på WSOP-programmet, og tok en soleklar ledelse på Vi Menn-lista foran Å

Espen Solaas tok seg en velfortjent sommerferie, vel vitende om at han hadde en trygg ledelse på Vi Menn-lista. Det ga Gullhånda-jagende Preben Stokkan en gylden mulighet til å knappe innpå, og kanskje gå forbi, kompisen, ettersom det ble Vegas-tur på fjorårets onlinespiller. Og Preben tok godt vare på muligheten. Han kom ikke virkelig dypt i noen store turneringer, men hele fem casher i sideturneringer under WSOP og på noen av de andre hotellene, holdt lenge til en ledelse på lista med 1781 poeng. Bare Aylar har flere casher under sitt Vegas-opphold, hele seks totalt, med litt mindre cash og poeng enn Stokkan i det hele. Faktisk hadde hun nok gått forbi, og opp i ledelsen, om hun hadde cashet i main event, men her røk hun bare tjue plasser før de var i penga. Dermed stopper hun opp på 1641 poeng midtveis i juli, og hun har nå bestemt seg for å droppe ferieplanene for å fokusere på poker og kampen om Gullhånda.

 

- Det var aldri planen å konkurrere på Vi Menn-lista, men når jeg først kommer så høyt opp må det jobbes. Jeg hadde jo aldri trodd det faktisk skulle være mulig å vinne Gullhånda. Men det er fult mulig om jeg jobber hardere, sier Aylar.

Nå forlenger hun Vegas-oppholdet, og drar senere til Florida for å spille en Seminole Hard Rock-serie der. På grunn av hunden hennes kan hun ikke spille Barcelona i august, der i hvert fall Preben, og høyst sannsynlig også Espen Solaas kommer til å være med.

Sistnevnte innehar for øvrig fjerdeplassen på lista med sine 1581 poeng, og å nå jobbe hardt for å ta igjen forspranget til de andre

 

http://vimennpoker.no/rett-i-ledelsen

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.