Vi Menn Poker - Poker-VM er i gang
TINANo
Date: Jun 2, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Jun 4, 2016
Category: WSOP
Original Date: Jun 2, 2016

Felix Stephensen, Ståle Eggen og Andreas Høivold til start på Colossus

I går startet første øvelse i årets WSOP, men den tradisjonelle turneringen for kasinoansatte. 23 spillere gikk videre til dag2, som skal spilles senere i dag.

Det skal også øvelse 2 i WSOP-programmet, som er andre utgave av Colossus-turneringen som gjorde sin debutt i fjor, der blant annet Stine Marie Bringsli, Tone Damli og Thor Hansen kom i penga. Turneringen hadde i fjor et massivt startfelt, med 22374 spillere, og det er ventet at like mange spiller i fjor. Tone og Stine Marie er med i år igjen, det samme John Arne Riise som også spilte i fjor. I tillegg er blant annet Felix Stephensen, Andreas Høivold og nybagtnorgesmester Ståle Eggen på plass i Las Vegas for rekordturneringen.

- Jeg gleder meg enormt til å oppleve Las Vegas og WSOP for andre gang. Forrige tur har gått inn i historiebøkene som et fantastisk minne, og jeg håper og tror at denne turen skal bli like bra, sier Tone Damli Aaberge.

Førstepremiepotten er garantert til 1 million dollar.

Det er 69 turneringen i årets WSOP-program, og selve rosinen i pølsa - main event - spilles fra lørdag 9/7. Det er forventet et storinnrykk av nordmenn utover sommeren, og Vimennpoker kommer selvsagt til å følge med, og oppdatere på norske resultater underveis. Team Vimennpokers Ørjan Skommo, Stephan Kjerstad og Thor Hansen blir etter all sannsynlighet hjemme i år, førstnevnte gleder seg til en Vegas-fri sommer for første gang på svært lang tid. Men Preben Stokkan, Henrik Tollefsen og Aylar Lie skal over i løpet av juni og juli for å forsvare Vimennpokers ære.


http://vimennpoker.no/poker-vm-er-i-gang

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.