Vi Menn Poker - Nordmann til topps
TINANo
Date: May 21, 2018
Added By: 1stSpade
Last Date: May 21, 2018
Category: Live Tournaments
Original Date: Feb 27, 2018

I de siste to ukene har pokeropplevelsene stått i kø. Det begynte med et fantastisk gratis-NM i Oslo med påfølgende Vi Menn pokergalla der stemningen sto i taket hele helgen. Til den store glede for Norske Pokerjenter, og menn, vrimlet det med flotte pokerjenter i Posthallen. Jeg var også så heldig å motta en pris som "årets ildsjel" fra Vimennpoker. En pris jeg setter veldig høyt. Norske Pokerjenter har nå eksistert som gruppe i ett år og antall jenter rundt filten har eksplodert det siste året. Personlig har det vært et meget hektisk år med mye jobb, men fy søren så verdt det.

Poker-Norge har et vanvittig godt og inkluderende miljø, og at vi får flere jenter inn i dette miljøet gir det enda et løft. Jeg tror at jenter som har vært vant til å være i mindretall rundt om på homegames og klubber, har behov for å møte andre jenter med samme interesse. I Norske Pokerjenter kan jentene finne hverandre der de bor og eller bli kjent både før og under større eventer. Felleskap og samhold gjør bare pokeren hundre ganger bedre.

Fotball og Unibet Open

Etter Pokergallaen dro jeg med min sønn til Manchester. Vi skulle egentlig ikke på kamp, men etter tips fra en uber-sjåfør, endte vi opp i tog til Wigan. Et sted ca 35 min unna Manchester. For £20 fikk vi billetter, og vi fikk se Wigan knuse Manchester City. Heldigvis hadde vi kledd oss rett. Wigan, Wigan, Wigan. Etter en natt i Machester gikk turen til London der jeg senere skulle delta på Unibet Open. Min sønn Jonathan og jeg koste oss på Hilton og på pub for å få med oss Barcelona-Chelsea. De billettene var litt dyrere. På torsdag fløy jeg min sønn hjem, før ferden gikk tilbake til London. Stanton-Torp-Amsterdam-London = Mitt barn reiser ikke alene.

http://vimennpoker.no/nordmann-til-topps

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.