Hele 26 nordmenn overlevde dag 1 av WSOP main event, men vi fikk et stort frafall av norske spillere i løpet av de to dag 2-flightene, der spillere som Felix Stephensen, Preben Stokkan, Silje Nilsen, Aylar, Yngve Steen, Markus Garberg, Frode Fagerli, Erik Dalland, Andreas Høivold, Ola Amundsgård og Allan Dyrstad måtte se alle chipsene sine forsvinne over til andre ender av bordet. Men det er fortsatt en rekke gode pokernavn på plass når dag 3 begynner kl 21 i kveld, norsk tid. Deriblant Endre Sagstuen, Mikal Blomlie, Sigurd Eskeland, Ståle Eggen, Thor Hansen, John Arne Riise og George Beiske.

Dag 2 gikk over to dager, der 11 nordmenn var i aksjon på dag 2A/B og 15 på 2C.

På den første flighten var det Thor Hansen og Sigurd Eskeland som hadde mest å rutte med til start, de satt på henholdsvis 102,3 og 99,7 tusen sjetonger.

I den andre enden av skalaen satt Frode Fagerli med knappe 8000 sjetonger bak.

- Bordet ser fint ut, men det spiller ingen rolle så lite chips jeg har, fortalte han umiddelbart etter start. Og selv om han fikk en ganske kjapp dobling med 99 mot QJ, så var det hele over etter en times spill. Han fikk det på med tierpar på hånda, men møtte KK og var første mann ut.

Deretter forsvant Ola Amundsgård ut, med en klassiske AK vs JJ. Knektene sto dessverre, og Ola var ute.