Thumb small poker.no
Tre ess gir deg online-NM i poker direkte – Poker.no
TINANo
Date: Feb 11, 2020
Added By: 1stSpade
Last Date: Feb 11, 2020
Category: Online Tournaments
Original Date: Feb 9, 2020

Oskar Wedde får storfint besøk i «studio» under sendingen fra online-NM i poker søndag kveld.

Både president Sigurd Eskeland i Norsk Pokerforbund og dobbelt norgesmester Andreas Høivold gjester nemlig streamen på Twitch. Dette er en trio som bedre enn de aller fleste vet hvordan man håndterer store stacker og gode og dårlige kort. Eskeland har vunnet WSOP, har gjort det best av alle sammenlagt i turboturneringene i live-NM i Dublin og har vært heads up om NM-tittelen to ganger. Høivold vant HORSE i NM i Nottingham i 2009 og Fixed Limit i Dublin i 2017, mens Wedde ble norgesmester i nettopp turbo på Gardermoen det samme året.

Her er Oskar Weddes Twitch-kanal – tune in fra klokken 20 søndag kveld.

– Vi gleder oss og kommer til å få konkurranser og gode forklaringer på både godt og rart spill, sier Fiona Sand i Let´s Go Poker som står bak streamen fra online-NM.

Her kan du se alle som er blitt norgesmestere i poker (online).

Wedde og Let´s Go Poker har streamet fra online-NM i hele vinter. Hver søndag i januar og februar er det en ny turnering hvor det skal kåres en norgemester. Hittil har vi fått nye tittelholdere i PLO, NLHE 4-Max Bounty, Ladies, Seniors, 8-Game og heads up.

Poker.no og Norgesmesterskapet i poker har konkurranser på Facebook før øvelsene hvor man kan vinne gratis seter. Alle NM-turneringene koster 80+8 euro å spille.

Her er hele programmet for NM i nettpoker.

https://www.poker.no/2020/02/09/tre-ess-gir-deg-online-nm-i-poker-direkte/

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.