Torbjørn Oftedal viser at han kan annet enn å bare spille poker - Vinner 1 Million!
TINANo
Date: Jul 1, 2018
Added By: 1stSpade
Last Date: Jul 1, 2018
Category: Fun stuff
Original Date: Jul 1, 2018

Hvilket dyr i jungelen vet best hva man skal gjøre med tomme ølbokser? Det er ikke lenger panteren - det er nå beistet Torbjørn Oftedal. 

 

Den 28-årige semibonden fra Nærbø som nå er bosatt i det blide Sørlands hovedstad, Kristiansand, gjorde det bare en håndfull personer har gjort før ham på 10 år, nemlig å vinne én million på Røde Kors sitt pantelotteri. 

 

Mannen som er kjent som et av Norges største Mattis-genier og som én av Sør-Norges beste pokerspillere gikk all-in med en pantelapp på 28 kroner. Han dinget toppgevinsten og har nå planer om å ta opp drikkingen på heltid for å kunne gå back-to-back på panteautomaten. 

 

På Malta i fjor høst viste kongen fra Nærbø hvordan man skulle hamle opp med norgeseliten i kortspillet Mattis med supertrubadur Kjetil Åsvald Åsen i spissen. Sistnevnte hadde kun tapt to ganger i Mattis i hele sitt liv før han brynte seg på Mattis-kongen fra Nærbø. Han knuste all motstand som sto i hans vei.

Den tidligere 11. best rangerte pokerspilleren i Kristiansand, Andreas Høivold, uttalte til 1stSpade at Oftedals spill  på Malta var helt i verdensklasse. Det skal nevnes at på tiden da Høivold var ranket som nummer 11 i Kristiansand, så var det faktisk samme mann, Kjetil Hag Tellefsen, som på beundringsverdig vis holdt alle plassene fra 1 til 10 på rankingen. Evnene til «Tellef» var på denne tiden flere hakk over det selveste Phil Hellmuth hadde på den tiden.

 

Spillere fra pokermiljøet i Kristiansand vi har vært i kontakt med sier uten unntak at de er stolte over å ha vært i samme rom som Oftedal, og mange ytrer ønske om bilder med autografen til unikumet fra Nærbø.

 

Det er sjelden å se at en seier har blitt møtt så til de grader uten misunnelse. Oftedal er rett og slett den mannen poker-Norge vil se helt i teten av panteeliten her til lands. 1stSpade ønsker ham selvsagt også masse lykke til på neste pantetur!

 

I det vi skal til å publisere dette så tikker det inn gratulasjoner fra Slottet. Harald skriver at han synes det er flott at noen gir ham kamp om å bli regnet som Norges ubestridte konge.

 

Lenge leve Torbjørn Rex! Hill! Hill! Hill!

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.