Thumb small poker.no
Tobias Leknes vant sin tredje NM-tittel - Poker.no
TINANo
Date: Apr 12, 2019
Added By: 1stSpade
Last Date: Jul 18, 2019
Category: Live Tournaments
Original Date: Apr 11, 2019

8-Game Mixed leverte som alltid et meget sterkt startfelt og et beinhardt finalebord. Til slutt var det Tobias Leknes som sto igjen som den beste – igjen.

Seieren onsdag kveld kom tre år og to dager etter hans første NM-tittel. Også den i 8-Game Mixed. I tillegg vant han sitt andre par med tøfler i fjorårets NM, den gang i Fixed Limit Hold’em. Posisjonen som en av landets desidert skarpeste pokerspillere er dermed nok en gang bekreftet.

Hadde god kontroll

Tobias Leknes forteller til poker.no etter seieren at han var komfortabel på finalebordet. Der startet han i ledelse, og følte selv han hadde god kontroll hele veien. Leknes var aldri i fare for å ryke ut, og da motspillerne forsvant en etter en satt han til slutt igjen mot Rudi André Johnsen, en annen dobbel norgesmester med en tittel fra 8-Game Mixed så sent som i fjor sommer.

- Rudi var vanskelig å spille mot. Veldig aggressiv, og interessert i å spille store potter. Det fungerte heldigvis til min fordel, og jeg klarte å velge gode situasjoner og dra det i land til slutt, forteller Tobias Leknes til Poker.no

https://www.poker.no/2019/04/11/tobias-leknes-vant-sin-tredje-nm-tittel/

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.