Thumb small poker.no
Thor skryter kraftig av den nye norgesmesteren i poker - Poker.no
TINANo
Date: Apr 11, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Apr 11, 2016
Category: Live Tournaments
Original Date: Mar 21, 2016

Ståle Eggen (38) fra Selbu er den nye norgesmesteren i poker. Alle chipsene som var i spill fra dag 1 i Main Event, står nå i stacken hans. Det gjør også norgesmester-tøflene og sølvpokalen som er det synlige bevis på at han har vunnet noe av det mest gjeve norske pokerspillere kan vinne.

Den sindige trønderen var målløs etter å ha parkert de syv andre på finalebordet.

– Det er ikke til å tro, sa hans mens tårene presset på under intervjuet med Davy Wathne på TV 2.

Der bekreftet han at han er en rolig og sindig kar, men ikke alltid når han spiller poker…

Norgesmesteren i poker får skryt av Hansen

Målløs var derimot ikke vår alles Thor Hansen, som var gjest i TV 2s studio. Han skrøt den nye norgesmesteren opp i skyene.

– Jeg spilte sammen med Ståle i flere timer på dag 2 og så da at han er en god spiller. Det fikk vi bekreftet på finalebordet i dag, sa Thor, som gjentatte ganger under TV-sendingen skrøt av Main-vinnerens ferdigheter.

Den nye norgesmesteren i poker var tilfeldigvis også mannen som sendte Thor ut av Main Event i Dublin. De to fikk på pengene pre med AQ for Ståle og KK for Thor. At det endte med at den beste hånda falt, får selvsagt ikke Thor Hansen til å klage.

– Skal du vinne en turnering må du vinne med best hånd, du må vinne flipper og du må vinne når du er svakest. Det går ikke an å vinne bare med hender der du er best inn, understreket pokerkjempen i TV 2-studioet.

Trønderne herjer

Ståle Eggens store triumf vakte stor jubel blant de mange trønderne på tribunen. Det blir lagt merke til flere steder at de tre beste i Main Event, er trøndere.

http://www.poker.no/2016/03/21/norgesmesteren-poker/

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.