Thor Hansen: Smilet skjuler hvor syk han egentlig er
TINANo
Date: Apr 11, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Apr 11, 2016
Category: Interview
Original Date: Mar 18, 2016

Den dødssyke pokerlegenden fikk ikke legge seg uten at en venn satt hos ham gjennom natten.

DUBLIN (Side3.no): Thor Hansen (68) sitter i en dyp lenestol overfor meg i vestibylen på Citywest Hotel i Irland. Rundt oss hører vi bare norske stemmer. Det vrimler av nordmenn. Mange av dem kommer bort for å si hei til «gudfaren» i norsk poker.

Alle her vet hvem Thor Hansen er. 68-åringen har levd et eventyrlig liv og har blitt både europa- og verdensmester i dette folkekjære kortspillet. Det er likevel ikke resultatene, men den omfavnende personligheten hans som tiltaler folk.

Alle her vet også at han er dødsdømt. Dommen fikk han for fire år siden, da han ble fortalt at han har kreft og at den har utviklet seg for mye til at den kan stanses.

Den gang fikk han beskjed om at han bare hadde noen måneder igjen å leve. Nå vet ikke legene hva tidsperspektivet er – Thor har tålt cellegiftkurene så godt at det grenser til det uforståelige.

TO HJERNEDRYPP

Vi har vært her i Dublin i noen dager, både Thor og jeg, og jeg har sett hvor elsket han er i dette miljøet. Han tar seg tid til alle som spør om en selfie eller bare vil slå av en prat, enten det er TV 2-profilen Davy Wathne eller en unggutt som deltar i poker-NM for første gang og aldri har møtt ham før. Det er smil, latter og god stemning.

http://www.side3.no/thor-hansen-smilet-skjuler-hvor-syk-han-egentlig-er/3423204607.html

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.