Thumb small poker.no
Pokerpresidenten topper rangering av NM-spillere - Poker.no
TINANo
Date: Nov 14, 2019
Added By: 1stSpade
Last Date: Nov 14, 2019
Category: Sponsorship
Original Date: Oct 13, 2019

Ingen har prestert bedre enn Sigurd Eskeland i turboturneringene i poker-NM.

Presidenten i Norsk Pokerforbund markerte seg allerede første gang det ble spilt om en offisiell NM-tittel i turboformatet. Året var 2015 og stedet var (som vanlig) Dublin, der han gjorde opp om NM-tittelen med Roger «Majortilt» Johannessen. Bergenseren (Roger) kom ut av duellen helt øverst, men siden har han blitt forbigått av Sigurd Eskeland.

Arrangøren av poker-NM i Dublin har nylig oppdatert rangeringene etter resultatene i Dublin i vår. Og tallenes tale er krystallklar: Gjennom de fire turboturneringene som er spilt siden, har Eskeland plukket med seg poeng nok til å toppe den offisielle rangeringen av de beste turbospillerne i NM-sammenheng.

Poker-NM har vært arrangert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spillere til start og størrelsen på innkjøpet vektes, for å regne ut rangeringspoeng. Alle som slår halve startfeltet i en turnering, får rangeringspoeng. I vår app (Apple-brukere trykk her / android-brukere trykk her) ser man komplette rangeringslister sammenlagt i alle øvelser. Det er også mulig å søke frem seg selv med totalt antall poeng og plasseringer.  

Siden 2016 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår rangering av pokerspillere i NM-sammenheng. 

Eskeland er som president i forbundet hele miljøets talsperson utad. Men han er også en meget habil spiller som har vært profesjonell i en årrekke. Han har et gullarmbånd fra World Series of Poker – VM i poker – og han har vært heads up om om en norgesmester-tittel tre ganger.

Topp ti turbo-spillere i NM

  1. Sigurd Eskeland 2276
  2. Leif Arne Hetland 2031
  3. Kristian Hope Edvardsen 1667
  4. Roger Johannessen 1658
  5. Andreas Høivold 1657
  6. Ørjan Skommo 1657
  7. Stian Skjerven 1636
  8. Kjetil Frøytland 1587
  9. Chris Rene Aase 1557
  10. Jørn Inge Hvål 1538

https://www.poker.no/2019/10/13/pokerpresidenten-topper-rangering-av-nm-spillere/

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.