Norske Martin Lesjø vant 2.6 millioner kroner i Las Vegas
TINANo
Date: Sep 6, 2017
Added By: 1stSpade
Last Date: Sep 6, 2017
Category: WSOP
Original Date: Jul 17, 2017

For mange betyr juli måned ferie og sommerfri, men for en økende andel nordmenn er sommermånedene forbundet med poker og World Series of Poker (WSOP), kjent som det uoffisielle verdensmesterskapet, i Las Vegas.

Samtidig som hovedturneringen ("Main Event") går av stabelen fra 8. juli til finalebordet - og dagen 22. juli, arrangeres det en rekke sideturneringer. Én av disse turneringene er The Little One for One Drop som startet 11.juli. Her klarte norske Martin Lesjø (28) å spille seg frem til andreplass etter å ha måtte gi tapt til amerikanske Adrian Moreno.

Andreplassen gir den norske pokerspilleren en premie på 326.314 amerikanske dollar, eller litt over 2.6 millioner norske kroner.

Ifølge sin egen Twitter-konto var Lesjø ofte knapp på sjetonger i løpet av turneringen, men klarte allikevel å karre seg til finalebordet med en fin sjetongstack. Da det gjenstod 12 spillere, lå nordmannen på en tredjeplass med 42 store blinder igjen. På bordet satt blant annet den amerikanske pokerproffen Matt Berkey. Berkey måtte ta til takke med tredjeplass.

Til slutt var det 28-åringen og amerikanske Moreno igjen på finalebordet. De to finalistene hadde lenge jevne sjetongbeholdninger, men etter to og én halvtimes spill hadde Moreno klart å få tak i rundt tre fjerdedeler av sjetongene på bordet. Det endelige strået kom da Lesjø synte Morenos bud på 1,1 millioner sjetonger. Floppen viste konge-knekt-fem med to spar på bordet. Moreno checket og Lesjø bydde 1,2 millioner sjetonger. Amerikaneren valgte å dytte all in og fikk syn fra nordmannen. Lesjø viste konge-ti og var foran med par i konger, mens Moreno viste ess-ti i spar og hadde dermed flushe-draget.

Uheldigvis for Lesjø kom dame-spar på turn og seks i spar på river, noe som ga Moreno flush og seieren.

http://www.side3.no/norske-martin-lesj-vant-26-millioner-kroner-i-las-vegas/3423357187.html

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.