Thumb small pokernews
Lotte Westrum vant Norgesmesterskapet i freeroll poker | PokerNews
TINANo
Date: Jun 6, 2017
Added By: 1stSpade
Last Date: Jun 6, 2017
Category: Live Tournaments
Original Date: Feb 19, 2012

Lotte Westrum, 26 år fra Trondheim vant lørdag Norgesmesterskapet i freeroll poker i Oslo, hun ble dermed den første kvinnen som har vunnet et offisielt live Norgesmesterskap i poker.

Frode Fagerlig og Rolf Woods fra www.donkr.com arrangerte det første Norgesmesterskapet i freeroll poker ved Quality Hotell 33 ved Økern i Oslo, og dem skal ha all ære for et glimrende arrangement hvor 562 spillere stilte til start fordelt på to start dager.

Lørdag var det klart for siste dag hvor ca 60 stykker startet kl 12.00 og hvor premiene til dem syv beste var et sete til NM Main Event i Dublin i mars.

Lotte Westrum spilte bunnsolid poker og viste klassespill ved flere hender og på veien fram til finalebordet lå hun lenge blant topp 5 med chips. Lotte forteller til PokerNews at det ble en enorm jubel da de ble syv spillere igjen som hadde sikret seg en NM billett, noe som var målet hennes med NM freerollen.

Gode råd og støtte fra fotballspillere fra Mosvika - MILF

I fjor vant Vidar Berge som er fotballtrener for Mosvik Idrettslag – MILF, turneringen under Norsk Pokergalla, og flere av spillerne fra MILF hadde tatt seg turen til Oslo for NM i freeroll poker og Norsk Pokergalla, deriblant kjæresten til Lotte som spiller på fotballaget hvor Petter Northug jr spiller. Støtten fra MILF var det ingenting å si på da Lotte nærmet seg heads-up spillet om tittelen Norgesmester i freeroll poker.

Lotte forteller til PokerNews at under finalebordet tikket det inn gratulasjoner og råd fra kompisen Petter Northug jr. på telefonen. Lotte vurderte å droppe ut av finalebordet da NM billetten var i boks og heller spille gallaturneringen i og med at hun hadde vunnet et NM sete.

Lotte forteller at Petter rådet henne og fortsette å spille finalebordet og gi maks for å vinne en NM tittel, da en NM tittel henger veldig høyt og muligheten til å bli Norges første kvinnelige NM mester. Heldigvis hørte Lotte på rådet fra Petter og knuste all motstand på finalebordet.

Heads-up spillet om tittelen

Når heads-up spillet startet ledet Lotte med ca 2/3 av de totalt 5,5 millioner chips som var i spill. Ved kveldens neste siste hand syner Lotte et minimum raise (blinde er 100 000 – 200 000) på 400 000 i floppen {3-}{8-}{8-}. Motstanderen byr ut på turnkortet {q-} og Lotte går i tenkeboksen og starter et lite skuespill. Lotte prøver å fiske ut info om motstanderen har truffet på turn uten at hun får noe info om dette, etter noen minutter med tenking skyver hun chipsene i midten og motstanderen kaster handen sin. Lotte viser opp {8-}{3-}.

Kompisgjengen fra MILF jubler høyt og vilt da Lotte viste opp handen sin og var nå mega chippy og i den siste og avgjørende handen pusher motstanderen sine siste chips inn i midten og Lotte syner.

https://no.pokernews.com/nyheter/2012/02/lotte-westrum-vant-norgesmesterskapet-i-freeroll-poker-5472.htm

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.