Thumb small poker.no
Hall of Fame: Andreas Høivold nytt medlem - Poker.no
TINANo
Date: Apr 5, 2016
Added By: 1stSpade
Last Date: Apr 11, 2016
Category: General poker news
Original Date: Mar 18, 2016

Fredag ga Norsk Pokerforbund Andreas Høivold en av de største utmerkelsene man kan få i norsk poker: Han ble tatt opp i Hall of Fame, en eksklusiv «klubb» for spillere med legendestatus i pokermiljøet.

Medlemmene er Thor Hansen, Frode Fagerli, Annette ObrestadJan Olav SjåvikJohnny Lodden og Torstein Iversen.

Norsk Pokerforbunds leder Sigurd Eskeland oppsummerte Høivolds store pokerkarriere da han offentliggjorde nyheten i spillelokalet her i Dublin.

Hall of Fame: Andreas Høivold

– Årets nye medlem i Norsk Pokerforunds Hall of Fame fikk sitt internasjonale gjennombrudd for 10 år siden med et år hvor det meste stemte. Det startet med en seier i Tallin challenge cup, hvorpå han deretter fikk delta i Poker Million i England som ga en tredjeplass. Noen måneder etter gikk han bort og vant EPT Dortmund. Siden har han fulgt opp med både NM-tittel i HORSE og finalebord i en shootout-turnering i WSOP så sent som i fjor. Han er også første og eneste nordmann som har deltatt på det berømte TV-showet High Stakes Poker, sa Eskeland til stor applaus fra salen.

Alle eksisterende medlemmer av Hall of Fame samt styremedlemmene i Norsk Pokerforbund er de som gjennom en avstemning avgjør når og om nye medlemmer skal inkluderes. Det har blitt en årviss tradisjon at dette skjer under NM i Dublin, uten at man forplikter seg til å inkludere nye medlemmer hvert år.

Andreas Høivold er på sjetteplass over listen med nordmenn som har spilt inn mest penger i turneringspoker. Han har vunnet NM, EPT (i Tyskland i 2007) og WPT (i Las Vegas i 2013). Så sent som i fjor sommer var han på et finalebord i WSOP da han ble nummer 6 i en shootout-turnering i Las Vegas.
Dette lover godt for folk som gjør en viktig innsats for folks helse: Andreas Høivold lover nemlig nå å gi bort 20 prosent av alle turneringsgevinster i Dublin til Kreftforeningen.

http://www.poker.no/2016/03/18/andreas-hoivold-hall-of-fame/

COMMENT

TAG TINA
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.