Verre enn å bokse med Tyson!
    B
Date: Oct 8, 2014
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Jun 13, 2007


Las Vegas – 13. Juni 2007 – 06:00

 

Dagens turnering for meg var $ 1.500 Texas Hold’em No Limit Shootout.  Vi startet med 10-manns bord og bare vinneren skulle gå videre til neste runde.  Det var 900 spillere med i turneringen. Vi begynte med 3.000 i chips.

På bordet var det ikke mange kjente.  Mest kjent var nok er som er mer kjent for andre ting enn navnet.  Han sier ofte ”quak-quak” før han better ut 2.200 eller 22.000.  Han har en alt annet enn vakker nese og slikker seg rundt munnen hele tiden med en tunge som kunne tilhørt en kamel.  En veldig hyggelig og artig fyr! Navnet er Paul Magriel, og han har spilt noen WPT finalebord og spilte også i PPT. Det gikk dog ikke så bra for han – han røyk ut som nr. 8 på bordet. Men vi får ta det litt fra begynnelsen.

Det startet knallbra!  Jeg fikk først 10-7 i hjerter som jeg callet inn med på knappen etter at tre andre hadde vært med på en liten høyning fra tidlig posisjon.  Floppen kom 10-6-2 med en hjerter.  Han som raiset better ut og får et syn før meg.  Jeg henger meg på.  På turn (hjerter 3) better han ut 600 og en caller.  Jeg tenker litt og raiser til 1.400.  Han kaster.  Finfint.

To hender etterpå får jeg AK i ruter.  Jeg høyner og får et syn.  Floppen er helt ubrukelig med 10 høy.  Han kaster heldigvis når jeg byr.  Bra!  Nå har jeg 5.000 i chips og vi er ikke ferdige med første runde! Dette må jo gå veien!

Men så kommer det en lang periode med slit. Jeg får AK to ganger og må kaste på flopp før ste gang og turn andre gang – uten treff.  Jeg får også et par drag som jeg spiller forsiktig og ikke treffer på.  Jeg er nede på 4.000 før jeg får tatt en pott.  Et par små ble det i slenger og jeg spiller på 4.500 når følgende pott kommer:

Jeg har A-10 i hjerter og raiser fra sen posisjon. Han etter meg syner (en spiller som spiller ganske villt og mye rare kort).   Floppen kommer 4-5-9 med to hjerter.  Jeg beiter og han syner.  Turn blank.  Jeg beiter igjen og han syner igjen.  River hjerter 4.  Han caller de siste 1.400 på river og viser stolt frem sitt fulle hus.  Etter denne potten spilte jeg på ca 2.000.

Da er det ikke noe annet å gjøre enn å ut å jobbe igjen!  Og det gjorde jeg.  Uten å vise kort kom jeg meg opp til nesten 8.000!  De andre ville tydeligvis ikke spille med meg.  Jeg reraiset gang på gang og folk kastet som bare det! Jippi!

Vi spiller nå på blinder 150/300.  Jeg har kommet meg opp til ca 8.500 i chips.  En raiser på knappen i min storeblind til 750.  Jeg ser ned på Q-9 i kløver – og caller.   Floppen kommer 8-10-J med en kløver! Sykt bra flopp!  Jeg checker og han andre better 1.000.  Jeg går til 2.300 og han andre går all-in med 4.600 ekstra. Jeg caller selvsagt!  Han har KK.  Superhånd å møte!  Han nå ha runner-runner (de to siste kortene må passe sammen med hans hånd).  Turn er en K som gjør det farlig og river er en J!  Sukk!  Ned i gjørma de luxe!

Igjen må jeg jobbe. Jeg går all-in med litt av hvert og får bare syn av 10-10 når jeg har A-Q (eller rettere sagt jeg raiser – han reraiser all-in og jeg caller). Jeg får straight (den lave) og dobler opp.  Nå spiller jeg på 3.500 omtrent.

Så kommer en grei blindekrig. Han i lilleblind går direkte all-in når det er kast til han. Han har K-7 i kløver – noe som passer bra til min JJ.  Han får en del outs på turn, men JJ holder stand!  Nå er jeg med igjen!

Han til høyre for meg (som var beste spilleren av de tre andre) reraiset etter at han i førsteposisjon hadde raiset.  Jeg ser ned på A-K og caller. Han første kaster.  Min A-K dominerer hans A-9 og han får ikke hjelp.  Nå spiller jeg på over 12.000 og har mest chips på bordet!

Videre spiller jeg opp mot mitt beste.  Jeg føler jeg har full kontroll. Det oppstår en litt spesiell situasjon når vi er 4 igjen. Blindene er fortsatt 150/300.  Jeg går til 900 og storeblind tar tak i chipsene og begynner å skyve. Han løfter dem og tar dem helt inn i potten, men slipper dem ikke.  Jeg sier syn da jeg oppfatter dette som all-in. Han andre tar tilbake chipsene og sier at han ikke synte. Han skynder seg å kaste og jeg får bare de 300 han var inne med.  Jeg hadde KK, så jeg ville veldig gjerne leke all-in-leken. Det var forresten samme fyren som hadde fått runner-runner hus mot min straight for litt siden.

Han ble (heldigvis) slått ut som nr. 4 på en ganske stygg måte. Han går all-in med 8-8 og treffer bra med flopp 7-8-K.  Han andre har 10-J og treffer 9 i hullet.

Når vi er tre igjen så er det han til høyre for meg som skal ut. Jeg raiser på knappen med A-2 i kløver. Storeblind går all-in med ca 3 ganger mitt bud.  Lett syn fra meg!  Jeg treffer toeren og han andre er ute!

Nå er jeg heads-up.  Det liker jeg godt! Han andre var rett og slett dårlig. Vi begynte med ganske lik stack, men det gikk ikke lang tid før jeg hadde ca 3 til 1 i  ledelse.  Da plukker jeg opp A-J i hjerter o g raiser opp.  Han andre går direkte all-in med ca 7.000.  Jeg caller og han andre viser flaut frem 7-5 i spar, og sier ”jeg har levende kort”.  Det hadde han!  Floppen kom K-7-7.  En hjerte på turn ga meg litt håp, men kun for en kort stund.  Nå var vi plutselig nesten likt i chips igjen.  Men jeg var veldig rolig og følte jeg hadde stålkontroll.  Det tok ikke lang tid før jeg hadde 3 til 1 ledelse igjen.   Da ser jeg ned på 3-3 og raiser til 1.200 (blinde 200/400).  Han andre tenker LENGE og går all-in med ca 5.000 over mitt bud.  Jeg syner.  Han har K-6 off suit.  Han får ikke hjelp på flopp, og når det kommer en 3-er på turn er han død!  Jippi  Videre til neste runde!

Det var ca 2 timers pause før jeg skulle spille neste runde.  Jeg fikk meg litt mat og hadde med Kjetil fra Norsk Poker Magasin og Thor Hansen opp på rommet slik at førstnevnte kunne intervjue sistnevnte.  En stor hyllest til denne sistnevnte som fikk en veldig bra 4. plass i Texas Hold’em Fixed Limit!  Fantastisk bra av en super spiller!

Vi gikk etter hvert tilbake til spillerommet.  Jeg gjorde meg klar for å spille!  Det begynte ganske bra.  Jeg fikk et par små potter og spilte på ca 32.000 når jeg er i storeblind. En i midtposisjon høyner til 1.600 (blinde er 300/600, med 100 i ante).  Potten er nå så stor at jeg får et lett syn med 9-7 i kløver.  Floppen kommer 7-7-Q.  Jeg spiller mot bordets dårligste, så her kan jeg få betalt, tenker jeg. Jeg checkraiser han (fra 2.000 til 4.700). Han reraiser meg igjen til 12.000!  Rart. Men jeg regner han som dårlig og kan ikke sette han på QQ.  Jeg går derfor all-in.  Han syner ganske snart og sier ”har du 7-eren så ligger du foran”.  Han viser opp A-Q.  Supert!  Turn er en 9-er, som gir meg et betydningsløst hus.  Så kommer en møkkariver av dimensjoner!  En Q til!  To outs holdt det!  Nå spiller jeg på ca 3.000 og må gjøre noe.  Etter et par hender får jeg 4-4.  Jeg går all-in etter at en har callet først. Grunnet anter og blinds så kan dette se greit ut!  Men så er det en som høyner bak meg igjen.  Auda.  Førstemann folder og vi viser kortene.  Han har J-J.  Slutten tenkte jeg…  Men med floppen 3-4-5 så ble jeg litt optimistisk.  Dog varte det ikke lenge.  En J på turn gjorde at jeg i praksis var død.  Og en blank river gjorde at jeg var helt død i denne turneringen! 

Alt i alt var jeg veldig fornøyd med spillet.  Det satt!  Hadde det ikke vært for de stygge situasjonene hadde jeg nok ligget veldig godt an!  Men, men… Ikke noe å gjøre med det.  Jeg kom i alle fall i pengene i en event – og det er jo noe…

Las Vegas – 13. Juni 2007 – 06:00

 


/blogs/verre-enn-a-bokse-med-tyson

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.