To timer – null potter!
    B
Date: Apr 19, 2015
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Apr 19, 2015

To timer – null potter!

Las Vegas – 20. Juni 2007 – 14:45

I dag var det Omaha Pot Limit Rebuy.  Innkjøp var $ 1.500 og vi fikk 3.000 chips til å starte med.  Dette er en skummel event!  Den skulle faktisk vise seg å bli mer skummel enn antatt!

Dagen begynte bra.  Jeg gikk til bassenget ca 9:30 og var der til litt over elleve.  Jeg skulle ha god tid til å dusje og psyke meg opp til dagens event!  Etter å ha dusjet og alt var klart gikk jeg bort til spillelokalet – en ca 10 minutters tur (det er store avstander inne på Rio).  Når jeg kom bort, et par minutter før start, så fant jeg ut at jeg hadde med galt spillekort. Jeg hadde med til Omaha PL hi/lo!  Jeg kunne få nytt kort hos cashieren.  Det hjalp lite da de hadde lange køer, så jeg fant ut at jeg skulle gå tilbake å hente det heller.  Jeg klarte å hente spillekortet å ta heisen ned igjen. Bare for å finne ut at jeg nå hadde glemt igjen genseren.  Opp igjen!  Når jeg endelig kom tilbake til spillelokalet var det gått 20 minutter.  Jeg hadde ikke mistet mer enn en lille- og en storeblind, så det var ingen krise.

Jeg sitter en lang stund uten å få kort.  Men så begynner det å hjelpe.  Bordet er aggressivt, så da spiller jeg passivt.  Jeg får 7-8-9-10 med to spar.  Floppen kommer 4-8-10 rainbow. Fin flopp!  Jeg better, nestemann høyner, og jeg går all-in.  Han syner (dekker ikke meg).  Han har 5-7-9-A. En fin hånd å møte!  Men han har 5-7 i kløver klarer å få runner-runner flush!  Jippi!  Rebuy!

Så får jeg A-K-10-4 med A-K i kløver.  Når floppen kommer Q-J-3 med to kløver så kommer jeg meg ikke av.  Han andre har 3-3-4-2 og vinner til slutt med straight (5-6 på turn og river).  Han var ganske short så jeg hadde halve stacken igjen.

Ikke så lenge etter får jeg K-K-Q-J i tidlig posisjon og bare limper inn og håper på raise.  Det blir mange callere, og jeg må kaste på flopp A-10-4 når det blir budt og høynet pott.  Han andre kaster også så jeg får heldigvis ikke se flere kort.

Så får jeg A-K-8-8 med A-K i spar.  Jeg drømmer om å få se spar 8!  Og den kommer – med spar 10 som følge. Sistekortet er kløver 5, så dette er bra flopp!  Jeg klarer igjen å havne all-in.  Mot Q-J-5-5.  Kan dette stå?  Neida! Nieren kommer den!  Rebuy!

Jeg bestemmer meg nå for ikke å ta flere rebuys da jeg føler jeg ikke kan vinne!  På de siste 3.000 chipsene så får jeg ikke veldig bra kort, men når mange limper før meg så må jeg jo limpe med. Men det hjelper jo ikke når man ikke treffer. 

Siste hånden jeg spiller er J-9-8-7 med J-8 i kløver og 9-7 i ruter. En hånd jeg limper inn med fra tidlig posisjon etter at en annen har limpet inn før meg.  En i sen posisjon høyner og får syn fra lilleblind. Da det bare er 2 minutter til 2. Pause så får jeg på chipsene.  Med 9-8-3 på floppen så øyner jeg håpet.  Q-Q på turn og river er dog ikke bra!  Det ender med at lilleblind vinner potten med K-9 som tellende kort.

Da hadde jeg spilt i to timer uten å vinne en pott!  Det var mange dårligs på bordet, men jeg orket rett og slett ikke mer!  Det var særdeles demotiverende å bli dradd ut hver pott.  Dessuten begynte jeg å spille dårlig på slutten.  Og da er det best å gi seg!

I dag får jeg forresten besøk fra Norge.  Jeg var dum nok til å love en kamerat av meg tur hvis jeg vant EPT i Dortmund.  Noen (og i alle fall han) husket hvordan det gikk.  En annen kamerat synes jo at det var litt dårlig gjort å bare ta med en av dem, så da måtte jeg ta med han også.  Kameratene er forresten Thor Oskar Landelius og Kenneth Throne – to fisker.  Men de skal prøve lykke i Las Vegas. 

Å ha med disse to er ikke bra!  De drikker mye!  Kenneth verre enn Thor Oskar, uten at det hjelper noe særlig!  Som buffer inviterte jeg med min bror, Christian, også.  Dette kan gå galt!


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.