Poker er utrolig gøy, men bare når det går bra!
    B
Date: May 5, 2015
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: May 5, 2015

Las Vegas – 1. Juli 2007 – 23:30

Siden sist har det kommet ned enda flere nordmenn her.  Og med nordmenn følger fest og moro!  Vi har vært (alt for) mye på Rio, eller nærmere bestemt Voodoo Bar som ligger på taket av Rio.  Det vil si i 51. etasje med svært god utsikt over mesteparten av Las Vegas.  Her har vi gjerne bestilt båser for å sitte med x antall flasker vodka.  Og formen har blitt deretter!  Promillen har stort sett vært tosifret før nedgang fra toppetasjen, og gjensidig støtte (fysisk og psykisk) har vært et must!

I går kom det mye folk fra Ladbrokes og de tok bilder som jeg trodde skulle brukes til noe reklame senere. Da var det litt overraskende å se bilde av seg selv på veggen utenfor Ladbrokes sine lokaler her på Rio i dag.  Ikke noe vakkert syn!

 

WSOP event # 51 startet i dag.  Turneringen er en såkalt S.H.O.E. Det er nesten samme som H.O.R.S.E, men uten razz. S.H.O. E står for Stud (7-kort), Hold’em, Omaha (hi/lo) og Eight or better stud (7-kort stud hi/lo).  Innkjøp i turneringen var $ 1.000 og vi startet med 2.000 i chips.  Dette er lite chips, og det vil ikke gå alt for mange timer før det i stor grad vil være kortene som avgjør.

Jeg fikk en del gode starthender til å begynne med.  Men ingen av dem sto, og det var tungt å spille! I både stud og hold’em var det veldig tungt.  Det eneste lyspunktet var et damepar i hold’em, men det fikk jeg dårlig betalt for.  Det var et veldig aggressivt bord.  Eller rettere sagt: Det var 3 veldig aggressive spillere på bordet.  Dette gjorde at jeg roet meg ned ganske mye, men de litt for gode starthendene gjorde at jeg ble en del mer involvert enn jeg burde.  Dette kostet en del chips, så jeg slet stort sett gjennom hele første del av spillet.

I Omaha hi/lo fikk jeg en veldig bra hånd.  Jeg hadde A-A-2-J med A-2 i hjerter.  Jeg fikk dessverre bare et syn på min høyning fra midtposisjon.  Floppen kom J-9-3 med to hjerter.  En superflopp der jeg byr ut og han andre syner.  På turn hjerter 7, som for øvrig var som bestilt, så kastet han andre. Dumt!  Her kunne jeg fått en del chips hvis noen hadde treff.

I siste del før pause spilte vi stud hi/lo.  Det var ikke gøy!  Jeg fikk igjen en del gode starthender og mange callere gjorde at jeg i alle fall ikke kunne kaste.  Jeg limpet derfor mye, noe jeg normalt ikke liker å gjøre.  Dette kostet chips og uten å egentlig ha spilt noen hender så var jeg til pause nede i 1.020 chips.  Skuffende!

Etter pause gikk det på det jevne.  Ingen spesielle potter verken på stud eller hold’em.  Jeg fikk tatt noen mindre potter uten å ha hatt kort, så jeg spilte på ca 1.200 når Omahaen begynte.  Vi spiller på blinder 50/100 og bets 100/200.  Det er høyning fra tidlig posisjon fra en ny spiller på bordet.  Han er full som argentinsk fotballstadion og lukter omtrent som en sådan. Han har truffet sykt, sykt bra og har mye chips.  To andre syner og jeg har A-9-7-3 med A-3 i ruter.  Jeg klarer ikke å kaste da jeg vet jeg kan få betalt av Mr. Promille. Floppen kommer 2-5-7 med 7 i ruter.  Da det er 5 med så velger jeg å bare syne etter bud og høyning før meg.  Jeg har såpass lite chips igjen at jeg vil ha flest mulig med i potten lengst mulig.  Turn er en ruter 6.  Drømmetreff!  Her har jeg mulighet til å scoope potten (ta både high- og lowhand-delen av potten).  Det er bud og høyning før meg og jeg høyner igjen.  Da er det bare Promille som er med.  River 8.  Nå har jeg finfin highhand og nut low.  Han byr 200 og jeg går all-in med mine siste 385 og får syn av 3-4 som spillende hånd både på high og low.  Fett!  Jeg har vunnet en pott på over 3.000 og er med igjen!

Etter denne potten var det full stopp igjen!  Kortene var generelt dårlige, og jeg måtte kaste mye.  Jeg spilte praktisk talt ikke hender verken i resten av omahaen eller i stud hi/lo.  Jeg gikk til 2. pause med 2150 chips.

Etter denne pausen skulle det ikke gå Andreas’ sin vei!  Han fikk en del ok kort, og tapte MYE når han fikk (J-7)2 i spar og måtte poste. På fjerde fikk jeg en ny knekt og på femte en ny 7-er.  Da ble det til at jeg høynet og fikk to syn. Så fikk jeg en 2-er til, som gjorde at jeg hadde 2-2-J-7 synlig. Da var det bare en all-in spiller med.  Han hadde bare et essepar, men traff siste 7-eren i stokken for å få to høyere par.  Denne potten var på over 4.000 og jeg spilte bare på 750 når vi skiftet til Hold’em.

Blindene var 75/150 med bets 150/300.  Da jeg satt UTG i første hånden, så måtte jeg bare satse uansett kort jeg fikk.  Jeg fikk K-7 med K i hjerter.  Floppen kom A-6-5, alle i hjerter.  Da måtte jeg bare satse alt på en hjerter til.  Denne kom ikke og da var det ”game over”.  Enda en turnering uten særlig hell, og uten det store spillet… Da er ikke poker så gøy!

Dette var siste turnering med andre spill enn Texas Hold’em for meg for denne gang.  Jeg vil komme med en konklusjon etter Main Event, men jeg røper ikke mye når jeg sier at jeg kanskje valgte for mange øvelser jeg ikke hadde spilt før i live turneringer.  Kanskje jeg velger noe annet til neste år?

 

 

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.