NM uten den beste
    B
Date: Apr 5, 2019
Added By: Andreas Hø...
Last Date: Apr 6, 2019
Category:  NM i Poker
Original Date: Apr 5, 2019

 

Dublin 5. april 2019
 

Det er tid for NM i poker i Dublin igjen. Det blir veldig spesielt å skulle være her uten å møte verdens beste Thor Hansen. Det har på mange måter vært høydepunktet med å dra til Dublin – det å treffe Thor og tilbringe tid sammen med ham. Dessverre så vil ikke det skje igjen, og savnet er, og vil alltid være, enormt. Selv en veldig syk Thor var en gave å treffe. Smilet og den direkte humoren hans hadde han alltid på lur. Tusen takk for alle gode stunder, gode venn!

For egen del så må jeg innrømme at jeg sterkt vurderte å stå over årets NM. Formen har vært langt under middels, og jeg kan aldri reise til NM og føle at jeg bare er turist. Det var en miks av Åge Spets og enn titt i Poker.no sin nye app signert Frode Fagerli som gjorde at jeg bestemte meg. Det er ikke meningen å skryte, men jeg så at jeg lå som nummer to sammenlagt gjennom tidene, bare slått av Odd-Erlend Jensen. For de siste tre årene sammenlagt, så lå jeg helt på topp. Da kan jeg jo ikke sitte hjemme!

 

   

For å være helt ærlig så jeg er særdeles usikker på egen spilleform. Vinnerviljen er som den alltid har vært, helt upåklagelig. Men hva med evnen? Bare tiden vil vise. Jeg kommer i alle fall til å spille så mye jeg orker, som helt sikker blir alt til slutt. Jeg er «gal» nok til å tro at jeg kan være med å kjempe om å bli årets spiller. Robert Kaggerud har vist klasse og klart den bragden de to siste årene. Han er selvsagt en super spiller som teknisk og teoretisk sett er meg overlegen. Men jeg håper og tror at erfaring, problemløsning og kløkt skal gjøre at jeg kan gi ham kamp. Det er selvsagt andre som også vil være med å jakte på denne tittelen: Tobias Leknes, Torstein Iversen, Jan Olav Sjåvik og Jan-Erik Sørensen er bare noen av dem som kan være med å kjempe om tittelen. Selv «dead-money» Acid Nilsen og superveteran Raymond Forsland tror jeg vil overraske i år, og helt sikkert noen andre som ikke er nevnt her. 

Første øvelse er Texas Hold’em Fixed Limit. I fjor røyk jeg ut som en av de første etter å ha fått bank av Rolf Galåsen i et par store potter. Men året før så gikk jeg til topps, så helt sjanseløs bør jeg ikke være på å få en god start på årets NM. 

Forhåpentligvis vil jeg ha overskudd til å skrive noen flere blogger igjen i løpet av NM. Det har blitt alt for lenge siden jeg sist skrev noe, så kanskje jeg er litt rusten på den fronten også. 

 

Jeg ønsker i alle fall alle spillere lykke til! Kos dere masse!


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.