Møkkastart på året
    B
Date: Oct 8, 2014
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Jan 5, 2008

Bahamas 5. Januar 2008

Hvert level skulle spilles i 75 minutter og vi startet med 20 000 i chips. Det skulle med andre ord være mye rom for spilling her.

Jeg startet på et ganske vanskelig bord. Det var mange gode amerikanere på bordet og bare et par mindre gode spillere.  Normalt vil jeg være veldig passiv og stram når jeg starter i en turnering, men det skulle bli annerledes i dag. Grunnen var veldig mye spillbare hender. Og da spesielt lave par. Jeg tror jeg hadde 12-13 lave par den første timen. Jeg traff dessverre nøyaktig null av dem, så det kostet litt når jeg ble raiset og check-raiset. Jeg var nede i 16 000 etter rundt halvspilt level.  Her måtte noe skje!

I en pott med fire limpere og en raiser ser jeg ned på 10-10. Jeg velger å bare syne på knappen for å få mulighet til en stor pott med lav risiko. Floppen kommer A-10-6 i forskjellige farger. Ikke helt galt. Han som raiset byr ut 500 i en pott på 1 250. Da det sitter to bak meg så velger jeg å bare syne. De to bak kaster så det blir ikke bonuschips i potten. På turn 4 så byr opprinnelig raiser igjen ut 500. Nå må jeg høyne – til 1 800. Dessverre så kaster han. Etter denne potten spiller jeg på 21 000.

Så kommer marerittpotten. Jeg syner som fjerdemann med 10-7 i spar en høyning til 300. To til blir med i potten. Floppen kommer 6-8-9 med 6-9 i hjerter. Superflopp! Det er check rundt til meg som byr 800. Han på knappen går til 2500. Det er kast rundt til meg som går til 6000. Han på knappen syner. Turn er en svart 3-er. Ikke skummelt i det hele tatt. Jeg vet at han andre er en som syner lett, så jeg byr ut 9 000. Han andre blikksyner. Jeg forstår lite. Vil han gjøre det med flushedrag? Eller to par? Tress vil han nok høyne med da han ikke setter meg på 10-7 eller 7-5. Og par i 7 eller med 7 (for eksempel 9-7) må han jo kaste. River er det jeg helst ikke vil se – en hjerter 7.  Jeg checker i front og han går all-in med 6 600. Jeg har bare 8 500 igjen så dette er slitsomt. Jeg kommer frem til at han sannsynligvis har flush. Men siden han kan ha to par eller par med 7, og derfor må bløffe for å vinne potten, så velger jeg å syne. Et dårlig syn, men potten ble for stor til at jeg klarte å legge. Han satt med K-J i hjerter. Han spiller denne potten veldig løst, og er veldig heldig. Jeg syner dårlig i bunn. Møkkapott – rett og slett! Igjen sitter jeg med 1 900 og et par potter senere starter level 2 med blinder 100/200. Jippi!

Første pott jeg spiller etter pause starter med at han foran meg raiser til 600. Jeg går all-in med mine 1 900 med A-Q og får kast.  Helt ok.

Et par potter senere får jeg 10-10. Igjen velger jeg å få på deigen. Jeg får syn av han som vant den stygge potten mot meg. Han satt på A-K så synet er soleklart. Potten ble på 6 100 så denne potten kunne gjort at jeg var helt med igjen. Men nei! Helt ufarlig flopp og turn for å kødde litt med meg. Bare for å komme med konge på river!

Natta og farvel!  

 


/blogs/mokkastart-pa-aret

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.