Mer Heads Up
    B
Date: Mar 24, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 24, 2015

Dublin, 24. mars 2015

Min ubeskjedne blogg fra i går om at kampen mot Ola Amundsgård skulle bli lett var kanskje litt drøy. Men det ble i alle fall en kamp jeg fikk lurt inn på mine vilkår ganske tidlig. Jeg foretrekker jo når jeg spiller mot motspillere som ham å holde pottene relativt små, i alle fall før flopp.

Vi starter med 3 kuler med verdi 5,000 hver. Man kan veksle inn når som helst mellom potter, enten fra start eller når som helst etterpå. Han vekslet inn alt og startet med 15k i stacken. Jeg vekslet inn én kule og started med 5k.

Spillet startet ganske rolig. I en pott høynet med Q7hh for å bli rehøynet av Ola. Jeg valge å se en flopp. Floppen var AhKh6x. Finfin flopp med mye potensiale. Jeg vet at Ola fort kan finne på å lage potter veldig store så jeg bestemte for å prøve å holde den så liten jeg kunne fra start. Men kaste var selvsagt ikke aktuelt selv om han bød ut ganske tungt. Turn var nytt ess. Tungt bet igjen. Her kan jeg kaste, men jeg satte ham ikke på monster her, så jeg synte igjen. River var en blank åtter. Han byr tungt igjen. Her er det jo bare kast som virker riktig, men jeg begynte å snakke litt og skjønte etter hvert at han ikke var sterk. Men om  det betydde lavt par eller ingenting var jo vanskelig å si. Etter en stund endte jeg opp med å syne og han viste opp 3-4 som var noe i den duren jeg håpet å se. Etter synet beklagde jeg slowrollen min.

Ola "Odd Oddsen" Amundsgård
 

Etter denne hånden så roet Ola seg ganske mye og jeg fikk spillet mitt til å sitte. Jeg grindet han ned til 5k etter et par middels store potter som gikk i hver sin retning. Jeg gjorde et par dumme bløffer, eller egentlig bare én som var dum, men det skjer jo av og til når man spiller heads up.

På 3. level så fikk vi en pott der Ola høynet fra knappen. Jeg hadde 3-bettet lite og fant ut at J-10 i hjerter var en fin hånd å gjøre det med.  Ola smalt like godt all in med rundt 7k i stacken. Auda. Det var ikke helt planen! Etter en ny runde med å prøve å få info fra Ola så kom jeg fram til at han ikke var kruttsterk og da jeg sa jeg håpet han hadde åtterpar så jublet han ikke akkurat. Så jeg endte opp med å syne. Floppen var 3-7-8 og ga meg litt flere outs. 9er på turn avgjorde alt og en intetsigende 10er på river var siste kort på bordet. 

Ola var, som forventet, en gentleman før, under og etter kampen og er i det hele tatt en fyr jeg alltid har likt. Norge trenger flere pokerspillere som ham! 

I dag blir det en runde til med heads up. Motstander er Daniel Andre Høyesveen, en spiller jeg vet nøyaktig ingenting om. Det vil nok forandre seg ganske snart og forhåpentligvis klarer jeg å klarte et hakk nærmere tittelen i dag.


/blogs/mer-heads-up

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.