Main Event i NM og 1stSpade.com
    B
Date: Mar 26, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 26, 2015

Dublin, 26. mars 2015 

1stSpade.com

For å begynne med det siste først. Jeg har jobbet lenge med å få klargjort denne websiden som jeg egentlig skulle lansert før NM startet. Men, som med mange andre websider så tar ting tid og det blir ofte små og store problemer underveis. 

Men nå er altså 1stSpade.com oppe og går. Det er fortsatt MYE informasjon som må legges til og mye mer som skal komme på siden. Men rammeverket er der og folk kan begynne å ta en kikk. Dessverre så er det bare versjonen for nettlesere som er klar foreløpig, så ting ser ikke bra ut på mobiltelefon. Vær så snill og ikke døm oss for det ennå – versjoner for alle typer mobiltelefoner er på vei. Har du sjansen til å bruke PC/Mac i stedet for mobil, så helst gjør det.

Alle kan registrere seg på siden. Har du allerede en profil der så kan du overta den og bygge videre på den og eventuelt rette på feil. Men ikke slett noe som er riktig, vær så snill! Du kan skjule det meste, men ikke alt. Offisielle nettprofiler kan ikke skjules, men det kan derimot sosiale media-linker og alt av kontaktinformasjon inkludert fødselsdato/-år. Skjuler du ting så er det bare du som kan se det og vi vil kun bruke det til statistikk der navn ikke vil være med i det hele tatt.

Bruk søkefunksjonen på toppen av siden til å finne din profil, hvis du har en. Det er det enkleste for de fleste. Finner du ingen på deg så lag en! Finner du en så velg ”Claim your profile”.

 

 

NM

I dag starter NM Main event. Dette er min siste sjanse til å få til noe i år. Etter å ha boblet heads-up-turneringen for fjerde år på rad etter å ha tapt 7 strake all-ins så var jeg ikke mye happy. I 8-gamen så gikk det ikke mye bedre. Jeg endte opp to fra bobla etter super dårlig run mot Stian Usterud i noen potter. Da blir poker tungt!

Men nå er det glemt. Fokus nå er den viktigste turneringen her. Den som jeg helst vil ville: NM Main event! Jeg har aldri vært bedre enn nummer 6 og har planer om å gjøre noe med det i år, og det begynner jo å bli vel lenge siden jeg fikk min Norgesmester-tittel. Så nå er det full fokus på å spille bra og vinne hver pott!


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.