Litt småbanning var på sin plass!
    B
Date: Apr 24, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Apr 24, 2015

Las Vegas – 28. Juni 2007 – 21:00

Dagens event var Texas Hold’em shorthanded (6-mannsbord). Innkjøp var $ 5.000 og vi begynte med 10.000 i chips.  Dette var for meg, etter Main Event, den viktigste turneringen her under WSOP. På mange vis passet denne meg utmerket – jeg liker shorthanded og vi hadde mye chips.

Det skulle også begynne bra.  Jeg var veldig aktiv fra start og tok ned mange potter uten særlig motstand.  På bordet var det først bare fire stykker som satt – en nordmann, en svenske og en danske (ingen vitser nå) – og meg.  Mest kjent var soleklart dansken. Rehne Pedersen har vunnet en WPT og spiller stødig poker.  Han spiller vanligvis shorthanded og spiller det bra!

Første virkelige potten starter med at en høyner til 150 på blinder 25/50. Jeg har A-Q offsuit.  Dette er den beste hånden jeg har sett så langt, så jeg høyner igjen – til 450.  Han syner.  Floppen kommer J-8-3.  Han checker og jeg byr 600.  Han syner.  Turn: En treer til.  Igjen checker han og jeg byr 1.600, som han syner.  Auda, her sliter jeg!  River 6 liker jeg selvsagt ikke.  Han checker igjen og jeg tenker en stund på om jeg skal fyre av enda en gang… Jeg velger å by ut 2.800, under litt tvil.  Han har vist svakhet med bare å syne før flopp, på flopp og på turn, så jeg håper han kan kaste nå.  Etter å ha tenkt LENGE så viser han opp Q-Q og kaster. Puh!  Dette var en fin pott og jeg spiller på ca 12.500 chips.

Etter denne så spiller jeg ganske hardt og jeg vinner nesten alle chipsene uten showdown og uten mye motstand.  Selvsagt taper jeg noen potter også, men spiller går bra.  På det meste er jeg oppe i 15.000 på level 1.  Meget fin start!  Spiller satt som smurt!

Det er et veldig aktivt bord jeg sitter på og det ryker 2 stykker allerede på første level.  Begge fra sete 6.  På starten av 2. level ryker det enda en fra dette setet!  Og så ryker svensken på sete 4.  Nå begynner det å bli litt chips i spill. 

Det kom en ny fyr inn i sete 6.  Etter å ha tapt en pott så klarer han å raise til 1.000 fra knappen ved en feil. Han annonserer raise til 300 for sent og budet blir stående.  Jeg ser ned på 8-8 og dobler budet hans. Han sitter på så lite som 2.500 så det er litt tøft spill. Han klager og syter litt før han etter hvert syner.  Han har 9-9 og blir doblet opp av Andreas. Sukk…

Så høyner jeg en pott med A-J fra midtposisjon.  Jeg får kun syn av storeblind.  Floppen kommer J-7-3 rainbow.  Kjempeflopp.  Jeg byr 525 og han syner.  Turn ruter Konge.  Ikke helt bra, men når han checker så må jeg prøve å by.  Jeg byr 1.050 og han syner.  Hmm.  Jeg er veldig usikker på hva han har, så jeg har bestemt med for å checke i bunn hvis jeg ikke treffer veldig bra.  River er ruter J. Det ligger nå 3 ruter i bordet, så når han andre byr 1.900 i front så klarer jeg ikke å kaste min tress.  Jeg vurderte ikke å høyne en gang, noe jeg kanskje ville gjort andre ganger da jeg ville satt han andre på en dårligere knekt.  Men heldigvis så var jeg litt ”feig” og bare synte.  Han hadde flush og jeg tapte en ganske stor pott.

Jeg har slitt litt med kort og fått en del reraise mot meg.  Spesielt har en veldig aggressiv engelskmann som sitter på plassen bak meg skapt mye bry.  Han har raiset hver gang jeg har limpet inn fra lilleblind og har spilt aktivt.  Dessuten har han akkurat tapt en stor pott og jeg vet han kan betale godt hvis jeg treffer.  Jeg får i lilleblind 4-5 i hjerter.  Jeg syner igjen og han går på level 2 (blinder 50/100) til 400.  Jeg syner.  Flopp 3-5-6 med en hjerter og to spar.  Fin flopp for meg!  Han byr ut 1.000.  Jeg så dette som en svakhet og håpet han ville legge på en raise.  Jeg gikk til 3.000 for å si i fra at han måtte kaste.  Dessverre var han ulydig og gikk all-in med ca 3.000 til.  Shit!  Ikke det jeg ville høre. Men jeg må syne selv om jeg vet jeg ligger bak.  Han har 6-8 i spar og har floppet enda bedre enn meg.  Jeg får ingen hjelp og dobler opp engelskmannen!  Dette WSOPs dårligste spill fra meg og jeg spiller på 3.150 når vi går til pause etter 2 leveler.  Her må det jobbes!

I pausen møtte jeg lagkamerat i Ladbrokes, Åge Spets. Han satt på småpene 22.000 i chips og var veldig godtgående. Han hadde spilt veldig aggressivt og var veldig fornøyd med spillet.

Etter pause så fant jeg ut at jeg måtte jobbe!  Jeg spilte ganske aggressivt med de få chipsene jeg hadde og bygget litt.  Vi spilte på blinder 100/200 og det begynte å bli litt å hente i pottene.  På min storeblind etter ca 15 minutter så var det høyning fra knappen til 600 og all-in fra lilleblind med ca 2.500.  Jeg gikk all-in over han igjen med min K-K.  Han på knappen kastet og jeg var opp mot 5-5.  Kongeparet sto og jeg var med igjen.

I sete 4 sitter det en som har hatt MYE flyt!  Han har hatt 9-9 fem ganger og truffet tress 2 av gangene – og det samtidig som andre har truffet!  Han sitter på en stack på over 50.000 og er veldig aktiv.  Jeg har hatt 3 potter mot han og han har vunnet alle etter veldig gode treff (det var han som vant med runner-runner flush mot min J-J-J).  Hånden jeg denne gangen høyner med på hans storeblind var J-8 i hjerter.  Når floppen kommer 5-7-9 med 7-9 i hjerter så er jeg klar for action!  Superflopp!  Han syner mitt bud på floppen, og når det kommer en helt ufarlig kløver 2 på turn så velger jeg å checke bak (jeg kan ikke syne en reraise her, så det er det lureste jeg kan gjøre).  River er et nytt ufarlig kort og begge checker.  Han har J-7 og har igjen kommet best ut av det etter flopp.

Nå kom en ny spiller til bordet.  Det var den veldig kjente Men ”The Master” Nguyen. Han kom til bordet med rundt 60.000 i chips.  Like mye som snittet på en del av de bordene for alle spillerne kombinert!  Han har spilt inn over $ 6.000.000 og har 6 bracelets, så han er slitsom! 

Jeg fikk spilt noen potter mot Men. Først fikk jeg 6-7 i kløver i storeblind.  Han callet og det samme gjorde lilleblind. Jeg checket.  Floppen kom 2-3-6 med 2-3 i kløver.  Enda en veldig bra flopp for meg.  Det ble check frem til Men som bød ut 600.  Han i lilleblind synte og jeg høynet til 2.000 og kunne godt tenke meg å ta ned potten der og da.  Men (norsk ord) Men (The Master) ville det annerledes! Han høynet til 5.000!  Når lilleblind gikk all-in med ca 20.000 så måtte jeg kaste (under tvil, faktisk da jeg hadde god mulighet til å få monsterpott).  Men blikksynte og viste opp 4-5 i kløver for supernuts!  Han i lilleblind hadde floppet 3-3-3, men fikk ikke noe hjelp og var ute.

Det var MYE chips på mitt bord.  Etter at Men slo ut han i sete 6 spilte han på over 70.000!  Han som overtok setet hadde også bra med chips og vi hadde ca 190.000 chips på bordet.  Flere andre bord satt fortsatt med 60.000, så dette var nok bordet med mest chips i turneringen.

Neste hånd jeg spilte mot Men så hadde jeg 7-7 og høynet fra tidlig posisjon til 600 på blinder 100/200 med 25 i ante.  Men i lilleblind synte og storeblind kastet.  Floppen kom småpene 4-5-6 med to hjerter og Men check-callet mitt bud på 1.100.  På turn kom hjerter 2 som var et møkkakort!  Men bør da ut 1.500 i front og jeg var litt i tvil om hva jeg skulle gjøre.  Jeg hadde bare snaue 6.000 bak og valgte å gå all-in.  Men kaster og jeg tok inn en fin pott.

Ikke lenge etter ble vårt bord splittet opp. Jeg vet ikke helt om jeg likte dette da jeg hadde ganske god kontroll på hvordan de andre spilte. Jeg hadde nå ca 11.500 i chips.

På det nye bordet var det ingen veldig kjente pokerspillere.  Men hva gjør det når det er en kjent skuespiller i stedet?  Han er for de fleste kjent som Spider-man. Han virkelige navn er Toby Maguire.  Han satt på drøye 13.000 chips, så noe riktig må han ha gjort!  Det skulle vise seg at han spilte veldig forsiktig poker, spesielt til å være i en shorthanded turnering.

Jeg fikk ikke mye kort på dette nye bordet og han som satt før meg var superaggressiv. Han høynet over halvparten av pottene og da må man ha noe kort for å svare! 

Det var nå ny pause og jeg hadde drøye 11.000.  I pausen møtte jeg igjen Åge Spets. Han hadde nå 10.000 i chips og var ikke helt fornøyd.  Jeg møtte også Thomas Middelthon som spilte på 13.000.

Etter pause så fikk jeg en god start.  Jeg vant flere små potter og spilte på 15.000 godt og vel.  Da plukker jeg opp Q-Q i ruter og spar i midtposisjon på level 5 (blinder 150/300 og 25 i ante).  Jeg høyner til 900. Han bak meg syner og det er kast frem til storeblind som går til 3.000.  Jeg velger å gå all-in.  Han bak meg kaster og storeblind tenker en stund før han syner.  Han viser opp to røde tiere!  Her har jeg sjansen til å få en stor pott! Endelig!  Men den gang ei!  Floppen kommer 2-4-8 med to hjertere.  Når det kommer hjerter på turn så vet jeg hva som vil skje!  Og selvsagt: Hjerter på river gjør at jeg spiller på snaue 5.000.  Litt rolig banning var på sin plass!

Jeg antet meg ned til 3.900 før jeg i lilleblind plukket opp 2-2.  Han til høyre for meg hadde vært superaggressiv, så når han høynet til 900 på knappen så ga jeg han null respekt og gikk all-in.  Jeg visste han måtte kaste mange av hendene han normalt ville høynet med, men han hadde K-J og synte.  Da måtte jeg vinne en coinflip!  Floppen kom med 3 spar, og da jeg var eneste som hadde spar, så øynet jeg håpet om å vinne potten.  Men nei!  Det kom en konge og jeg var ute!  Jeg ønsket alle på bordet lykke til, men var for første gang i WSOP småsint når jeg gikk fra bordet.  Ikke fordi jeg tapte den siste potten, men fordi jeg virkelig ville gjøre det bra i denne turneringen.  Dessuten hadde jeg ikke hatt antydninger til flaks.  Heller det motsatt vil jeg påstå…

Akkurat nå har jeg mest lyst å gå på fylla!  De tre kameratene jeg har med skulle det, og de ville jo selvsagt ha meg med.  Men jeg kan ikke!  I morgen skal Ladbrokes ta bilder av meg til et eller annet allerede en gang mellom 10 og 11 på formiddagen.  Da nytter det ikke å komme med 3,2 i promille! Så da ble det heller blogg og senga for meg! 

God helg alle sammen!

 

 

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.