Lett match i andre runde av Heads Up’en
    B
Date: Mar 23, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 23, 2015

Lett match i andre runde av Heads Up’en

Dublin, 23. mars 2015

 

Kanskje det var å ta litt vel hardt i – for å si det mildt! Jeg møter kanskje den personen som har spilt flest pokerhender i Norge gjennom tidene. Og da snakker jeg ikke om Thor Hansen som faktisk er ganske langt nede på denne listen. Jeg snakket om nettfenomenenet Ola Amundsgård. Han har gjennom flere år vist at han er en av verdens beste nettspillere og har tjent millioner av dollar på nettet.

 

 

Jeg har ikke så mange fordeler mot ham, men jeg har litt mer liveerfaring og så er han bedre på PLO enn Holdem.

 

Han skal i alle fall få litt mostand og det kan bli veldig spennende. Men sjansen for at denne kampen varer like lenge som forrige er i beste fall teoretisk.  Men jeg gleder meg til dette!

 

Jeg spilte 8-gamen i går også.  Jeg registrerte litt sent og spilte til tider ganske bra. Men jeg gamblet nok litt for mye i noen situasjoner, noe sikkert Stian Usterud er glad for. Han er chippie i turneringen etter at jeg donerte litt for mye til ham i en PLO pott. Tullete av meg, men gjort er gjort. Forhåpentligvis skal jeg unngå sånt i morgen når spillet fortsetter. Start stack var 10k og 57 stilte til start. Til slutt endte jeg litt under snitt med 24,650. Helt ok før dag 2, men litt kjipt når jeg var over 50k på det beste.

 

Disse bloggene blir litt korte. Det er lange dager med spilling og jeg prøver å fokusere på å spille poker mest mulig når jeg er her. Kanskje blir det noen litt lengre blogger etter hvert.


/blogs/lett-match-i-andre-runde-av-heads-up-en

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.