Jeg skulle vært på sykehuset 19. mars, men ...
    B
Date: Mar 12, 2018
Added By: Andreas Hø...
Last Date: Mar 12, 2018
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 12, 2018

 

Kristiansand, 12 mars 2018
 

Jeg har ikke skrevet en blogg på over et år. Jeg har rett og slett ikke vært noe i form og da er det å skrive blogger ikke så gøy. Men nå bestemte jeg meg for å prøve å skrive noen ord igjen.

 

Ganske mye har skjedd siden sist. Jeg har hatt mye problemer med en hofteprotese som har vært slitt. Den skulle holdt i 15 år og jeg hadde den i 22 år før jeg i juni i fjor fikk byttet den ut. Det var mye slitasje og mer smerter og ting har vært litt over middels slitsomt. Revisjon, som det å bytte hofteprotese så fint heter, skal normalt hjelpe. Spesielt når det har vært mye slitasje og feil stilling på gammel protese. Den gamle protesen satt 4 cm for høyt oppe. Mange har nok sett at jeg har haltet ganske mye til tross for at jeg gikk på tå på venstrefoten i en årrekke. Det er nesten ikke til å unngå med ett 4 cm for kort ben.

 

Revisjonen skulle gjøre ting bedre, men det er ikke bare bare å flytte en hofte 4 cm etter 22 år i gal posisjon. Alt av muskler, sener og annet bløtvev som i utgangspunktet ikke har mye å gå på ble strekt veldig ved revisjonen. Det har gjort at jeg bare har fått mer smerter og derfor skulle jeg inn på sykehuset (igjen) 19. mars.

 

Men i går så ringte jeg min gode venn Thor Hansen. Verdens beste Thor Hansen. Jeg håper han kan tilgi meg når jeg sier at han ikke hørtes veldig frisk og rask ut. Faktisk et godt stykke verre enn det. Men til NM skulle han – selvsagt. Syke, syke mann (med minst dobbel betydning). Etter å ha lagt på telefonen så fikk jeg helt vondt inne i meg. Thor har jo vært syk veldig lenge og lever så til de grader på overtid. Men jeg har alltid sagt til han at jeg tror han kommer til å leve lenger enn meg. Men må er jeg ikke helt sikker lenger. Jeg ble veldig lei meg og fikk tårer i øynene på å tenke på at han kanskje ikke skal spille alle NM fremover.

 

Så da bestemte jeg meg for at jeg i alle fall ikke kunne la han få lov til å spille noe NM uten meg. Og han trenger jo noen til å snakke med under frokostene på Citywest (siden det nesten er folketomt der).

 

Konsekvens: Billett er bestilt og jeg reiser på fredag.

 

Jeg regner med at Christian Arstad betaler halve flybilletten da han hadde draftet meg på Fantasy Draft for NM i regi av Tobias Leknes, og etterpå fikk høre at jeg ikke skulle reise. Jeg håper på å få spilt mest mulig, muligens med unntak av Main, grunnet VELDIG mange timer sitting.

 

Nå begynner jeg jo faktisk å glede meg! NM er jo årets høydepunkt for alle norske pokerspillere. Sees i Dublin.          

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.