Hest er best – som pålegg!
    B
Date: Oct 8, 2014
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Jun 9, 2007

Hest er best – som pålegg!

I dag var det event # 16 som sto på menyen.  Det var hest som skulle serveres!  H.O .R .S.E er en turnering som består av 5 ulike spill som alle spilles med fixed limit. H> Hold’em;  > Omaha hi/lo; R> Razz; S> Stud (7-kort) og til sist E> Eight or better stud (7-kort stud hi/lo).  Vi spilte 30 minutter med hver spill.  Buy-in i turneringen var $ 2.500 og vi fikk 5.000 chips å leke med.  Det var 381 som stilte til start.

Det kunne nesten ikke begynt verre.  Etter å ha vunnet første minipott så tapte jeg tre potter med gode pocketpar der det kom A på flopp og jeg måtte legge (dog ikke før på turn).  Jeg var nede i 4.500 før vi var ferdige med første runde med Hold’em. 

Det skulle ikke bli bedre på omaha-delen. Der fikk jeg mange halvgode startinghender som jeg traff bra på, men som jeg aldri kom i mål med.  Jeg var nede i ca 4.100 etter Omahaen uten å ha tapt mye i spesielle potter.

Jeg fortsatte å tape til jeg var nede i rundt 3.000 i chips.  Alt gikk galt, og kortene var ikke med meg i det hele tatt.  Dessuten spilte jeg ikke mitt beste spill og var litt lei av å ikke få til noe.

På blinder 100/150 (ja, du leste riktig) og i andre runde med Hold’em skulle jeg endelig få en bra pott.  Jeg er i storeblind med 66.  Det er 3 limpere og raise fra sen posisjon.  Jeg caller selvsagt og floppen kommer 4-6-K.  Superflopp de luxe J.  Det er check frem til opprinnelig raiser. Han better og jeg bare syner.  Han etter meg raiser (mer jippi) og to caller før opprinnelig raiser som også caller.  Nå vil jeg også raise litt J.  Han som raiset opprinnelig kaster og det samme gjør en til.  Men jeg har fortsatt to stykker med til turn og river som begge går bet-call-call.  Denne potten gjorde at jeg kommer over snitt igjen!

Etter denne vant jeg ikke noe før middagspause og gikk til denne med 4.575 i chips.  Ok, men ikke noe mer!  Litt kylling i finger- og klubbeform var middagen, og den virket!  Etter pause fikk jeg spillet til å virke, og det gikk jevnt og trutt oppover uten de store pottene.  Rundt klokken 01:00 lokal tid hadde jeg rundt 12.000 i chips og var veldig happy med tingenes tilstand!  Lykken skulle dessverre vise seg å være kortvarig.  Jeg bytter bord til et bord med blant andre David Sklansky og John D’Agostino. Disse sitter henholdsvis 3 og 2 plasser bak meg.  Men jeg får ikke spilt mange pottene mot dem, og vil vel heller ikke det.

På det nye bordet taper jeg først en stor pott i 7-kort stud der jeg er helt sikker på at han andre er på rot. Han bettet feil og virket veldig usikker.  Men det hjelper ikke mye å lese riktig når motspillerne treffer på kort nummer 7!  En pott på ca 6.000.

I Eight or better så ryker jeg på en stygg en der jeg blir ”klemt flat” mellom to gode hender.  Jeg har straight 2-3-4-5-6 som er en kjempehånd.  Men når en har hus og en annen har A-2-4-5-6 så hjelper ikke det!  Nytt tap og jeg spiller på ca 7.000.  Jeg klarer å bygge meg opp igjen på slutten av hi/lo-delen og spiller på ca 9.000 når vi begynner på dagens siste øvelse.

Det er Hold’em og blindene er 300/600.  Jeg stjeler en pott i midtposisjon først og spiller på ca 10.000 når dagens pott kommer!  En veldig aggressiv og god spiller raiser fra lilleblind etter at det er kast rundt til han.  Jeg ser ned på AA.  Raise!  Han caller fort!  Spennende!  Floppen kommer J-5-2.  Han check-raiser meg og jeg reraiser han.  Han caller.  På turn 6 så check-raiser han meg igjen.  Etter å ha tenkt litt reraiser jeg han igjen!  Kanskje i det tøffeste laget, men han var VELDIG aggressiv.  River kommer 4 og jeg er skeptisk.  Han better ut.  Jeg vurderer ikke en gang å raise, men caller selvsagt.  Han viser opp J-4 off-suit.  (*£$<”@{=€.%)  (banning på tegneseriespråk).  Satan (banning på norsk) tenkte jeg.  Fuck (banning på engelsk) sa jeg.  Jeg så at andre reagerte, og jeg var vel heldig som slapp unna en tidsstraff for banning (de er ganske strenge på det her i USA).  Nede i gjørma var jeg!

Nå kom et nytt bordbytte og jeg måtte flytte med meg mine ca 4.000 chips til det nye bordet.  Mest kjent her var David Chiu – en veldig stødig spiller!  Han har selvsagt posisjon på meg, så jeg kan regne med å slite litt med han.  Jeg kom hit når det var ca 10 minutter igjen, og fikk bare spilt et par små potter.

Jeg endte dagen på svært så moderate 4.200 i chips.  Det er 210 spillere igjen, så her må det jobbes!  Første spill i morgen er omaha hi/lo og blindene er 300/600.  Det haster altså!


/blogs/hest-er-best-som-palegg

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.