Før start: NM Fixed Limit Hold’em
    B
Date: Mar 20, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 20, 2015

Før start: NM Fixed Limit Hold’em

Dublin, 20. mars 2015

 

Dette skulle egentlig være en super gladblogg med gode nyheter og en svært spilleklar Andreas, men ting har ikke gått helt som planlagt i det siste…

 

Jeg nevnte så vidt at jeg holder på å klargjøre en webside for lansering. Denne skulle vært klar i dag, men det var vist seg at det er en del problemer som gjør at vi må utsette noen dager. Dette til tross for at både undertegnede og et team på 15 mann i India har jobbet helt vanvittig mye – gjerne over 90 timer per uke. Det har dessverre ikke vært nok, og en del uforutsette ting har skapt problemer for oss. Den gode nyheten er at det ser ut som vi kan få lansert til Main Eventen her i NM. Alt av fingrer og tær krysses for det i alle fall!

 

Dessverre har denne intense jobbingen gjort at oppladningen til årets NM har blitt alt annet enn optimal. Men jeg skal forsøke og spille så mye jeg orker og selvsagt prestere så bra jeg kan. Det kan dog hende at jeg, mot normalt, ikke spiller alle øvelser i år.

 

I morgen starter første øvelse, Texas Hold’em Fixed Limit 6-handed. Det er  en øvelse jeg har spilt i mange år uten at jeg har hatt noen stor fremgang.  Derfor regner jeg ikke meg selv som en av favorittene. Hvem er de, lurer du kanskje på?

 

Det er en ting som er sikkert. Det vil være en gjeng med svært kompetente bodøværinger som stiller til start. Denne øvelsen har i stor grad vært dominert av troppene fra Nordlands hovedstad, og jeg blir ikke overrasket hvis en, eller flere av dem, havner på finalebordet (i år også). De sterkeste spillerne er nok fjorårets vinner Tor-Arne Fenes og NM dominerende Odd-Erlend Jensen som i fjor var heads-up for tittelen mot Fenes. Men det mange tidligere mestere i øvelsen som er veldig dyktige: Torstein Iversen, Jan Olav Sjåvik og Marius Høgtun for å nevne noen.  Det er i alle fall stor sjanse for at en gammel traver i miljøet vil ta ned denne, det kan sågar bli en tidligere Norgesmester. Men jeg må innrømme at det er en mann jeg unner å vinne denne turneringen mer enn noen andre: Thor Hansen. Hadde man vunnet på avstemning så er det godt mulig det hadde blitt enstemming! Masse lykke til, kjære venn!

 

Og masse lykke til alle andre som spiller på andre bord enn Thor Hansen sitt!

 


/blogs/for-start-nm-fixed-limit-hold-em

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.