Før start: Heads Up og litt fremtidige planer
    B
Date: Mar 22, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 22, 2015

Før start: Heads Up og litt fremtidige planer

Dublin, 22. mars 2015

 

Denne bloggen vil bli super kort! Vi begynner å spille om en drøy halvtime og jeg har litt ting jeg må gjøre før det.

 

For å starte med gårsdagen. Vi spilte Texas Hold’em Fixed Limit og det gikk kjempebra fra start. Litt etter første pause hadde jeg trolig mest chips av alle, men så gikk det rett vest. 4 store potter som jeg tapte på rad og ute var jeg.

 

I dag er det Heads up. Denne øvelsen har vært noe spesiell for meg. Alle de tre foregående årene da den har vært her i Dublin så har jeg havnet på bobla. En prestasjon som jeg ikke vil anbefale noen å prøve å gjennomføre. Spesielt sist år følte jeg at jeg spilte bra. Jeg slo ut begge Norgesmestrene i Heads Up fra Dublin i de to første kampene, for å ryke mot Eirik Bjørklund i neste kamp. Det er ikke mange jeg heller ville tapt for, men jeg må innrømme at jeg hadde foretrukket å vinne.

 

I år har oppladningen vært så dårlig at jeg ikke en gang har visst om jeg skulle spille. Det jeg har bestemt meg for er å spille Heads up og hvis jeg går videre fra første runde så hiver jeg meg inn i 8-gamen også. Skulle jeg derimot ryke i første runde så tar jeg meg en liten pause og glemmer pokeren et par dager.


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.