For mye poker
    B
Date: Mar 18, 2016
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 18, 2016

 

Dublin, Fredag 18 Mars 2016

 

Det blir kanskje litt galt å si det, men det har nesten blitt for mye poker her i Dublin i år. Jeg har jo spilt alle NM øvelsene og har ikke fått tid til å blogge noe som helst.

 

Dette blir heller ingen lang blogg. Jeg skal spille dag to av Main om en time.

 

For å ta en liten oppsummering:

 

1: Fixed Limit

Jeg spilte dårlig og runna verre. Ut før middagspause. Ikke bra!

 

2: Heads Up

)&(#=)(”#/$(”#  (Dette er banneord på tegneseriespråket). Jeg klarte igjen å boble denne øvelsen – for femte året på rad. Helt ufattelig slitsomt! Jeg spilte den lengste matchen noen gang mot Yngve Steen og hadde troen når jeg måtte Endre Sagstuen. Men han runna veldig bra, og da var det ikke håp for meg. Han spilte selvsagt også bra, men jeg følte vi var ganske jevne.  Å vinne de to første kampene i en HU og så tape den tredje 5 år på rad skjer sjeldnere enn én av 32.000 ganger. Blah!

 

3: 8-Game

Spilte bra på dag 1 og bagget 29k som var nesten snitt. På dag to spilte jeg bra stort sett, men tullet i en  PLO pott mot Jonas Gjelstad der jeg gjorde et elendig river syn. Hat! Endte med å få 2 bobla for dagen etter HU.

 

4: Pot Limit Omaha

Dette har historisk vært min dårligste øvelse i NM. Null resultater å vise til hadde jeg. Men jeg kom dypt på Gardermoen og fikk en 2. Plass i et Sørlandsmesterskap i år, så jeg håpet på bra resultat. Dag 1 gikk på skinner. Av 269 startende så gikk 38 videre. Jeg lå som nummer 3. Dag 2 startet dårlig, men tok seg opp. Med 15 igjen lå jeg på snitt, men et par kjappe tap så var jeg ute på 14. Greit å få første cash, men kjip plassering.

 

5: Main Event

Jeg spilte dag 1 i går. Jeg må vel innrømme at jeg fikk et ok startbord der jeg kunne herje som jeg ville. Det hjalp ikke de andre at jeg tidlig spilte denne potten:

(Klipp og lim fra https://www.facebook.com/AndreasHoivold/ grunnet lite tid)

 

I got a sick pot here. 5 limpers for 200. I'm in BB with 66 and raise to 1,300. Two callers. Flop 669. I bet 1,000. Raise to 2,500 from villain A. Call from villain B. I call to and check dark on the turn. It's a queen. Check from villain A. Villain B bets 5,000. I call. Villain A folds. On the river I check dark again. Villain B bets 5,000 and I go all in and get called by queens!!! 55k in the stack now

 

Jippi! Dagen fortsatte veldig bra og jeg hadde full kontroll. Jeg endte dagen på 211,600 som er femte best av alle 3 startdager.

 

Her er forresten bordtrekningen for dag 2:
Andreas Høivold 211600 1

Tobias Holmeide 117900 2

Anders Andreassen 48800 3

Pål Hersleth 79300 4

Fredrik Blomlie 60600 5

Vidar Furu Øie 23800 6

Thomas Syversen 53200 7

Marius Johansen 114500 8

 

 

En god del gode spillere for å si det mildt. Jeg liker ikke å ha Tobias rett etter meg, men han liker nok ikke veldig godt å skulle gå til krig mot meg heller, så jeg kommer bare til å spille mitt spill. Det kan bli en veldig interessant dag! Jeg gleder meg som en unge!

 

Nå må jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til å spille.

 

Masse lykke til alle andre som skal spille!

 


(Jeg kommer til å legge ut litt bilder og annet etter hvert her, men nettet her suger og jeg har litt for lite tid)


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.