Endelig NM i poker igjen!
    B
Date: Mar 17, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 17, 2015

Endelig NM i poker igjen!

Kristiansand, 16. mars 2015

 

Det er en stund siden siste blogg nå og veldig mye har skjedd. Jeg har praktisk talt ikke spilt noe poker,  men jobbet med en webside som skal lanseres nå til NM i Dublin. Det er jo noe jeg har jobbet med i lang tid, så det er derfor jeg nesten ikke har spilt annet enn WSOP de siste par årene.

 

Jeg kommer forresten til å blogge litt på norsk og litt på engelsk fremover. Jeg håper det går greit for dere norske og nordiske som vil lese bloggene mine. Jeg kan love dere at de engelskspråklige vil slite mye mer enn dere med blogger på motsatt språk!

 

For noen dager siden kom jeg tilbake fra India etter å ha vært der i et par måneder. Det var en svært opplevelsesrik tur. Jeg fikk ikke sett så mye av India, men noe ble det jo. Nesten all tiden tilbrakte jeg i Delhi, en by med minst 11 millioner innbyggere. Det er en by som skiller seg fra alt du finner i Norge på nesten alle måter! Det første man legger merke til er trafikken. De kjører som om de har stjålet bil, bensin og i tillegg har politiet i hælene. Men man blir faktisk vant til galskapen. Og overalt går det kuer, både der det er biler og alle andre steder inludert trange bakgater og motorveier.

 

Men det som jeg sitter igjen med som viktigste minne er menneskene. Jeg har aldri før møtt en så vennlig folkeslag når jeg har reist. De jeg møtte var snille, generøse, smilende, nygjerrige og hyggelige. Spesielt familen til sjefen i det firmaet jeg har leid inn til å lage websiden for meg var fantastiske. Jeg føler faktisk at jeg har fått en ekstra famile på andre siden av kloden. Jeg blir veldig ydmyk når jeg får en sånn mottakelse som jeg fikk. Og når den gode behandlingen vedvarte gjennom hele oppholdet så blir jeg nesten tom for ord til å beskrive hvordan jeg følte det. Men jeg er evig takknemmelig for all godheten som kom i min retning.

 

Grunnen til at jeg reiste til India var for å ferdigstille en webside som sagt. Jeg har jobbet med denne i lang tid og har puttet inn store summer og mange tusen timer med arbeid. Siden skal være om poker på alle mulige vis. Og alle som vil skal kunne registrere seg og på sikt skal også alle ha mulighet til å tjene penger når de har registrert seg uten at noe skal koste noe som helst.

 

Jeg kommer i neste blogg til å skrive mer om dette prosjektet, men nå skal fokuset litt mer over på poker. For endelig er det NM i Dublin igjen! Første øvelse er Texas Holdem Fixed Limit som starter 21. mars. Det eneste negative jeg har å si om NM i år er at det krasjer med EPTen på Malta som jeg særdeles gjerne skulle spilt. Utenom det så er alt bare positivt! Jeg gleder meg som en unge og ser frem til spilling og sosialisring i mange dager.  Det blir nok også litt jobb på meg denne gangen, men jeg håper det ikke skal gå ut over spillet så alt for mye.

 

Til tross for at jeg har spilt veldig lite i det siste så håper jeg at jeg fortsatt har det som skal til for at jeg skal kunne konkurrere om de gode plasseringene, i alle fall i noen av eventene.

 

De siste par årene må jeg innrømme at jeg har tullet litt for mye og inntaket av alkohol har vært alt for stort. I år skal jeg begrense meg!  Jeg vet mange av dere sikkert ler når dere leser dette, og det er med god grunn. Men vær så snill: Ikke mas for mye på meg om å drikke! Jernviljen min når det kommer til å ta en øl eller drink er jo ikke akkurat noe å skryte av!

 

Nytt i år er jo at TV2 skal dekke NM. Dette er utrolig viktig for pokeren i Norge og jeg synes det er fantastisk spennende. Jeg må jo innrømme at jeg ikke har noe i mot å komme på TV så jeg kommer til å fokusere hardt på Main eventen i år.  Selvsagt ikke bare på grunn av TV, men jeg har veldig lyst å være med å kjempe til slutt i hovedøvelsen under NM. Jeg har jo vært med ganske dypt et par ganger (6/400 og  15/1046), men jeg vil så veldig, veldig gjerne gjøre det enda bedre, og drømmen er å få med meg en ny NM tittel.

Til sist vil jeg bare ønske alle som skal spille masse lykke til!


/blogs/endelig-nm-i-poker-igjen

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.