Endelig er det NM i Dublin igjen!
    B
Date: Mar 8, 2016
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  Live Tournaments
Original Date: Mar 8, 2016

Kristiansand 8. mars 2016

 

Nå er det bare et par dager til avreise Dublin og NM i poker. Dette er jo nesten blitt en tradisjon i og med at det er femte året på rad at NM er på samme sted, Citywest Hotel rett utenfor Dublin. Et kjepestort hotell med supre lokaler til å spille poker i og med alt en trenger for 10 dager med fest, moro og poker.

 

 

De aller fleste har nok fått med seg at det også var et NM på Gardermoen i fjor. Dette var første gang et NM ble spillt fullt lovlig i Norge, men det har vært NM i Norge før også. Jeg husker selv første året jeg var på Hasle for å spille poker. Jeg skjønte lite av poker og røyk så det sang med AA mot 10-7, og det sågar mot en svenske.  Den gang, som nå i Dublin, er det Mr. Poker, Frode Fagerli, som er mannen bak. Den gang, for 13 år siden, var det faktisk allerede godt arrangert. Nå vil jeg påstå at pokerfestivalen i Dublin er en av verdens best arrangerte pokerfestivaler. Frode er selvsagt ikke eneste ansvarlige for dette. Et superteam ledet av JP Mc Cann må ta mye av æren for at det år etter år går på skinner. Takk til JP og alle andre som er med å jobber for at NM skal bli litt bedre for oss spillere!

 

 

I år skal jeg som så ofte før spille alle hovedeventer som kan gi NM tittel. Jeg satser selvsagt på at jeg skal få mitt beste år rundt NM-år noensinne. Det har, for å være ærlig, blitt litt for mye moro og litt for lite fokus på poker noen ganger. I år skal jeg spille bra, både for min egen del, Videoslots.com og Kreftforeningen. Etter å ha tenkt litt så har jeg bestemt meg for at jeg skal gi 20 % av alle turneringsgevinster til dem fra dette NM.  Da jeg snakket med Allan Aasterud i Videoslots.com om veldedighet så var vi veldig enige om at det å gi en andel til en god sak er bra. Det startet med 10 %, så 15 og nå altså 20 %. Forhåpentligvis så skal det blitt litt i den potten!

 

Som alltid så er jeg som en unge før jeg skal dra. Dessverre så har oppladningen vært litt dårlig i og med at jeg har hatt en saftig runde med influensa siden Gratis-NM og Vi Menn-Gullhånd i Oslo. Men sykdom før øvelse kan også gi ekstra spillelyst, så alt i alt ser jeg særdeles positivt på årets Dublin-NM!

 

Noe av det som er gøyest med å dra til Dublin (og også andre NM-byer tidligere) er det å treffe andre spillere som en gjerne bare ser én gang i året. Noe som har fasinert meg fra starten er hvor forskjellige spillerne er. Det er rett og slett en super miks av folk fra alle samfunnslag som har én ting til felles: De (vi) elsker poker! Da må det jo bare bli fest!

 

Masse lykke til alle som spiller! Og har du lyst å prøve ut lykken på Videoslots.com så hadde jeg selvsagt satt pris på det. Bruk gjerne kode Andreas når du åpner konto. Tusen takk!

 

Til alle gode mennesker: Dette skal bli vårt NM!

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.