En tung dag på jobben
    B
Date: Sep 12, 2014
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Jun 10, 2007

I dag spilte jeg andre dagen av $ 2.500 H.O.R.S.E-eventen.  Jeg hadde bare 4.200 chips – ikke mye når man spiller 300/600.  Vi begynte med Omaha hi/lo.  Jeg fikk en del gode hender, men endte aldri opp med mer enn halve potten, så det ble ikke noe økning i stacken.

Det ble litt bedre når vi gikk over til razz. Limiten var her 400/800 og 100 i ante (og samme i bring-in). Supert for min stack (not!)!  Da fikk jeg en del greie hender til å begynne med, men fikk raske kast så jeg fikk ikke kommet meg opp noe.  Jeg spilte en hånd mot David Chiu hvor jeg hadde (A4)7 – en ok starthånd.  Han hadde 8-er som ble vist, så jeg var foran i alle fall. På 4. kortet kom det en 7-er til han og en A til meg.  Jeg better og han raiser (!).  Han var kanskje sikker på at jeg hadde en A på hånden, eller spilte i alle fall på det.  Jeg bare callet for å se hva han ville videre.  Han fikk lite hjelp og jeg fikk lave kort på de to neste, så da jeg beitet ut 800 av mine siste 900 kastet han på 6. kortet.  Nå spilte jeg på 6.600, som var maks for dagen.

Tredje spill for dagen var 7-kort stud (bare high).  Samme blinds som på razzen.  Her fikk jeg en litt stygg en i mot.  Jeg hadde to par etter 5 kort (KKJJ) – jeg hadde raiset hele veien, og han andre hadde bare callet. Han satt med 4 hjerter og traff bingo på 7. Kortet. Ikke bra!  Nå hadde jeg bare 1.100 igjen.  Jeg fikk helt døde kort etter dette!  HELT døde!  Vi gikk over til 7-kort stud hi/lo, men uten av det ble bedre av den grunn.  Jeg startet med A-2-7 med to ruter og hadde 7 høy etter 5 kort.  Jeg hadde et ok håp om å få halve potten, men en av de 4 andre (familiepott nesten) fikk nut low.

Da var det slutt for denne hesteturen!  Når jeg røyk ut var det ca 150 igjen…

Nå blir det spillefri en dag før jeg begynner igjen.  Da er det Texas Hold’em i litt uvanlig form.  Vi skal spille shootout.  Det vil si at hvert bord spilles ned til bordet har en vinner (som en slags singel-table turnering). Vinnerne spiller på nye bord på samme måten frem til man har et finalebord.  Jeg gleder meg!

  


/blogs/en-tung-dag-pa-jobben

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.