En ikke helt vanlig dag i Las Vegas
    B
Date: Oct 8, 2014
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Jun 18, 2007

Las Vegas – 18. juni 2007 – 18:00

I går klarte Thor Hansen å lure meg til å møte Kristy Gazes for å ta en drink.  Ja-ja, tenkte jeg. Det må jo gå greit…  Først var det Thor som ringte og lurte på om det var greit at Kristy kunne ringe meg da hun hadde lyst å treffe meg (!).  What?  Kristy Gazes skulle jo ikke en gang ha hørt om lille meg.  Men det hadde hun på en litt merkelig måte.  Hun hadde drømt om meg når jeg spilte i EPT Dortmund.  Veldig spesielt og veldig rart!  Om dama er gal skal ikke jeg svar på!  Men hyggelig var hun i alle fall! Og klossete!  Hun klarte å miste ting på gulvet 3-4 ganger, og verre: hun klarte å kante ting 5-6 ganger, blant annet en helt ny drink som hun fikk over seg! Og hun var ikke full! Men åpen var hun!  Til gangs!  Hun fortalte om alt mulig rart, blant annet ting norske damer ikke hadde snakket om – selv når  de var på dødsleiet.  Men det må nok forbli privat…

Thor Hansen kom innom i hans middagspause fra en WSOP Razz event.  Han så hvordan Kristy var og mobbet henne hele tiden.  De har visst kjent hverandre i et par hundre år. Han sier at hun kanskje er den beste kvinnelige spilleren i mixed games (hun spiller alle spill, og hun spiller dem veldig bra).

Mens vi satt og drakk kom først Surinder Sunar bort.  Han var like edru som en kommunearbeider på et julebord.  Men hyggelig var han!  Senere kom Freddie Deeb bort og spanderte en runde på oss.  Også en veldig hyggelig kar!  Han likte damer kan man si!  Han får Åge Spets til å fremstå om en evenukk!

Vi satt og snakket i pianobaren på Bellagio frem til ca 02:00.  Da måtte jeg ”hjem” til Rio for å sove ut til turneringen i dag.

Dagens event hadde jeg sett veldig frem til!  Det var $ 2.500 6-handed Hold’em No Limit.  Vi begynte med 5.000 i chips og blindene startet på 25/50.

For et bord jeg startet på:

Sete 1: Lee Watkinson (2., 2. Og 3. Plass i WPT, samt WSOP-bracelet)
Sete 2: En god amerikaner jeg ikke kunne navnet på
Sete 3: En engelskmann i 50-årene som alltid spiller EPT-er
Sete 4: Kenna James (1. Og 2. Plass i WPT)
Sete: Undertegnede
Sete 6: Shahram Sheikhan (han fra High Stakes Poker)

Dette skulle ikke bli walkover i alle fall!  Men, men. Jeg spiller som regel best mot gode spillere.  Første potten jeg spilte var mot Sheik.  Jeg var lilleblind og han storeblind.  På blinder 25/50 gikk jeg til 150 med K9 i spar.  Floppen kom 9-5-4.  Jeg better ut og han caller.  Turn Q. Jeg checker og han checker.  På river A så check-caller jeg hans bud på 500.  En ok start!  Neste pott var to runder senere i samme situasjon.  Jeg vet at Sheik spiller aggressivt, så jeg limper bare inn med 8-8. Dessverre checker han bare.  Jeg vil helst holde pottene små mot han siden han er god og har posisjon på meg, så det er ikke så farlig. På floppen 6-7-K så better jeg ut og han syner. På turn 2, så checker jeg og han byr  400.  Jeg bare syner.  River Q.  Jeg checker og han checker.  Mine 8-8 står til månen.

 

Så kommer en periode der jeg nesten ikke får kort.  Jeg raiser til 150 med A-Q offsuit fra UTG. Denne Jeg får en caller bak meg før Kenna James går til 1.100!  Lett kast.  Etter dette så går det helt frem til rett før pause etter to leveler før jeg får noe.  I mellomtiden har han godt voksne engelskmannen blitt byttet ut med en mye yngre en – Ram Vaswani.  Ikke bra!  Han er veldig god 6-handed. Han er veldig god! Punktum!  Det begynner å bli mye spilling på bordet, og mye hardt spill.

Jeg plukker da opp J-J fra midtposisjon på blinder 50/100. Jeg høyner til 325 og får syn av Sheik og Ram.  Floppen kommer 6-6-6. Det må jo være bra. Jeg vil at noen skal prøve å bløffe meg så jeg byr ut 600 (har da bare 2.000 bak).  Og riktignok: Sheik går til 1.600 og må syne når jeg får på resten. Han har 2-2 og er praktisk talt død. Han må ha 2 x 2 for å vinne!  Det får han ikke, og jeg drar hjem en fin pott på drøye 6.000.  Endelig kan jeg spille igjen. 

Rett før pause ryker Sheik og Lee Watkinson rett etter hverandre.  Vi spiller bare 4 stykker i ca 10 minutter. Ikke bra når kortene er ubrukelige

Jeg går på et par små tap før pause. Jeg reraiser med A-Q og får all-in i trynet.  Da må jeg kaste.  Jeg går til pause med 4.425.  I pausen møter jeg Thor Hansen som spiller på 3.500 og Tore Lagerborg som har kommet seg over 10.000! 

Når jeg kommer tilbake etter pause så er det HELT dødt med tanke på kort.  Jeg kaster i 45 minutter uten å spille en eneste pott.  Vi spiller på blinder 100/200, så jeg kan ikke kaste i evigheter.  Han i cut-off raiser, som vanlig, til 550 på min storeblind.  Jeg har K-4 i spar!  Beste hånden etter pause!  Jeg reraiser til 1525. Han tenker og kaster – puh! 

Kortene fortsetter å være elendige.  På slutten av levelet 100/200 så får jeg A-2 i ruter UTG.  Beste hånd igjen! Så da må jeg jo raise!  Jeg går til 600.  Kast rundt til storeblind (Kenna James).  Han syner. Floppen kommer Q-Q-4. Han checker og jeg byr 700. Han går til 1.600.  Jeg går umiddelbart all-in (og setter også han all-in).  Han tenker lenge før han kaster.  Superpuh!  Jeg viser ruter 2 før jeg kaster. Han tilter i vinkel!  Han sier at det ikke er lov å bare vise ett kort, og så kaste!  Jeg visste ikke dette og prøver meg med en liten ”sorry”.  Det virket ikke!  Han holdt på å koke!

I potten etter så er det raise før han. Han smeller all-in så hele bordet rister.  Jeg har 4-4 og er veldig nære på å syne.  Dessverre så kaster jeg og han får syn fra opprinnelig raiser  Han har 3-3 og raiser hadde A-4.  Surt – jeg hadde vunnet potten – OG slått ut Kenna James.  Et par hender senere ryker han ut og ønsker de andre på bordet lykke til. Han unngikk mitt blikk – tydeligvis fortsatt på tilt.

Neste blindenivå var 100/200 med anter 25.  Jeg fikk fortsatt ikke kort i det hele tatt. Igjen spilte jeg flere runder uten å få mulighet til å stjele (uten reraise i alle fall).  Og jeg gidder ikke prøve med 9-3 offsuit. Det var nemlig snitthånden i lange tider.

Etter en snau time på dette levelet så er det raise fra cut-off til 600. Ram syner og jeg har Q-9 i spar og syner. Floppen kommer A-9-8. Ram og jeg checker, og opprinnelig raiser byr 1.000.  Dette lukter supersvakt.  Ram caller etter en stund.  Jeg er veldig usikker på hva han har, og jeg har bare drøye 4.000 igjen.  Jeg tenker at dette er sjansen min og går all-in. Kanskje litt offensivt?  Jeg får blikksyn av Ram som viser opp A-9. Auda!  Q på turn gir meg bare falsk håp.  Ute av turneringen var jeg!

 


/blogs/en-ikke-helt-vanlig-dag-i-las-vegas

COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.