Det farligste spillet i Las Vegas
    B
Date: Apr 24, 2015
Added By: 1stspade
Last Date: May 26, 2016
Category:  WSOP
Original Date: Apr 24, 2015

Las Vegas – 25. Juni – 20:00

Det er noen dager siden siste blogg nå, og noe av grunnen er de forferdelige ”vennene” mine!  De lurer med ut på kanten av stupet og utøver tungt drikkepress! Lettlurt som jeg er så går jeg stadig vekk på smeller!  Ikke bra! Men når det er sagt: Las Vegas er ikke den verste byen i verden å nyte alkohol i. Og heldigvis: Den er heller ikke den billigste!

Vi har vært på forskjellige typer klubber.  På alle serverte de flytende forfriskninger!  På den ene klubben spurte de etter milk07, og lurte samtidig på om klubben kanskje skulle skifte navn til Spearmilk. Vi anbefalte ikke dette da melkegutten da ville fått ny adresse.

I fare for å bli for interne så får vi heller gå til litt poker!

Dagens event var Omaha hi/lo pot limit. Innkjøp var $ 1.500 og vi startet med 3.000 i chips.  På forhånd hadde jeg gledet meg veldig til denne eventen da jeg har hatt gode resultater på nettet på denne type turneringer.  Jeg vant blant annet LEOCOP (Ladbrokes European Online Cup of Poker) i Omaha h/lo pot limit. Men: 3.000 i chips er ganske lite i dette spillet, så en god start er veldig viktig!

Vi startet som vanlig på blinder 25/50.  Jeg begynner med en god del bra hender. A-A-x-x to ganger og A-2-x-x to ganger.  Jeg snakket sent på 3 av disse og høynet alle gangene.  Men jeg bommet totalt på floppen hver gang.  Og måtte selvsagt legge når jeg enten ble check-raiset eller check-callet for å bli pushet ut på turn.  Dette kostet litt og jeg spilte på 2.200 uten å ha vunnet en pott – ikke engang en halv en.

På slutten av nivået så får jeg A-J-10-9 med A-10 i spar.  Jeg sitter på knappen og 4 stykker limper inn før meg.  Jeg må selvsagt være med og hiver på 50 chips.  Lilleblind caller og storeblind checker.  Flopp A-J-3 med en hjerter.  Det er check frem til meg, og jeg byr 300.  Tre stykker syner!  Ikke helt bra!  På turn hjerter 6 så går storeblind ut i front og byr 1.500. Auda, dette var slitsomt!  En mellom oss caller og jeg blir veldig i tvil om jeg er best.  Jeg ”vet” at han første har 2-4, men han kan jo også ha noe mer.  Han andre kan ha mye rart, sannsynligvis en ok high-hand og en bra lowhand som ikke er nuts. Minst en av dem er nok på flushedrag også.  Under stor tvil så velger jeg å kaste.  River A hadde gitt med en sikker vinner, så det var ikke helt lurt.  Jeg var best også på turn. Han som callet hadde A-6 for to lavere par. Han som satt først hadde nut-low samt flushedrag.  Nå er jeg plutselig under 2.000 i chips og har fortsatt ikke vunnet en pott.

Siste hånden jeg spiller på dette nivået er A-2-6-8 med A-2 i ruter.  Jeg caller førsteposisjon og 3 andre er med til floppen som viser J-8-3 med to ruter. Superflopp!  Jeg går i front og byr 200.  Alle kaster, noe som jeg ikke er alt for glad for – jeg har en svært god hånd!  Men jeg tar i alle fall ned min første pott!  Jeg spiller nå på ca 1.900

Vi har spilt en time og går til nytt blindenivå (50/100).  På dette nivået klarer jeg faktisk å la være å spille en eneste hånd utenom når jeg er i blindene.  Kortene er HELT døde!  Ikke helt vanlig i dette spillet da det er ganske mange starthender som er ok. Den ene hånden jeg fikk i lilleblind var 2-2-3-9 med to spar og to kløver.  Ok å få se en flopp med.  Det var call fra en spiller i tidlig posisjon og kast frem til meg som checket.  Floppen var 4-9-J.  Ikke noe å danse på bordet for! Jeg checker og han bak meg gjør også det.  Turn 2.  Her må jeg ut og by og jeg byr pott.  Han andre syner.  River 8.  Han andre setter meg all-in i front.  Jeg håper og tror han har fått en bra lav hånd og byr på denne.  Så jeg callet.  Riktignok: Han hadde nut low og to par. Vi deler potten og går begge 25 chips i pluss da vi deler lilleblind sine chips.  Jippi!  Dette skulle være det eneste jeg fikk inn av chips på dette nivået!

Jeg går til pause med småstygge 1.400 chips.

I pausen var jeg bortom og tok en kikk på Thor Hansen som spiller verdens mest prestisjefylte turnering.  H.O.R.S.E. event til $ 50.000.  Han var godtgående og spilte på over 250.000 chips når snittet var ca 187.000.  Lykke til, SuperThor!

Tilbake etter pause så spiller jeg veldig rolig.  Ikke får jeg noe som ligner på hender nå heller, så det frister ikke en gang å være med i pottene.  Sånn går det ganske lenge.  Det kan jeg ikke ta meg råd til når blindene er 75/150.  Jeg får en A-3-4-5 som jeg høyner med i sen posisjon, men får kast fra alle og tar bare inn blindene.

Så får jeg i lilleblind 5-6-6-7 med 6-7 i hjerter.  Det er 4 limpere så jeg kaster meg med.  Floppen kommer J-9-6 med en hjerter.  Han som sitter sist byr alltid hvis det er check til han, så jeg velger å checke.  Som alltid så måtte sistemann ut å by pott.  Jeg hadde akkurat nok til å doble hans bud og gikk all-in.  Han hadde småekle J-J-10-x.  Turn var hjerter 4, så jeg hadde er godt håp om få deler av, eller hele denne potten.  River var dessverre en konge og ute av turneringen var jeg!

Ikke min dag i dag heller!  Det har vært noen tunge turneringer her nede og jeg håper at det snart vil snu!

 

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.