Battles og regionale mesterskap er det som gjelder
    B
Date: Sep 22, 2016
Added By: Andreas Hø...
Last Date: Feb 13, 2018
Category:  Live Tournaments
Original Date: Sep 22, 2016

Grimstad, 22. September 2016

 

Tiden flyr når en har det gøy! Og gøy har det vært. Siden jeg var i Barcelona så har jeg hatt gleden av å være med på to regionale mesterskap: Sørlandsmesterskapet i Kristiansand og Nordnorsk Mesterskap i Tromsø.

Sørlandsmesterskapet

I Kristiansand møtte jeg som ventet en gjeng med kjente folk. Noen gode venner, noen veldig gode venner, noen ikke fullt så gode venner og selvsagt også Kjetil Hag Tellefsen som jeg ikke vil putte i noen kategori og ei heller vil skrive noe stygt om.  Jeg traff også en annen Kjetil, som jeg ikke kjente veldig godt fra før, nemlig Kjetil Åsvald Åsen.  En fantastisk trubadur som er poker interessert og glad i spill generelt. Han spilte og sang for oss som fant veien inn på Telfords (Bar) hele helgen og var også med når jeg dro med meg Helan & Halvan fra Videoslots.com teamet, også kjent som Rikard Åberg og Allan Aasterud rundt for å se litt av Kristiansand.

I det hele tatt var Sørlandsmesterskapet en stor suksess med tanke på alt unntatt pokeren. Den gikk i alle retninger høner sparker!

Nordnorsk Mesterskap

Etter noen dagers hvile så gikk neste tur til Tromsø. Jeg hadde aldri vært så langt nord i Norge før, og så frem til både å se byen og møte gale tromsøværinger. Jeg reiste via Gardermoen og der møtte jeg en gjeng fra Global Poker Tours med Thomas Udness i spissen og Johnny Lodden på slep, samt en gjeng med hyggelig poker-folk som skulle til Tromsø.

 

 

 

I Tromsø var det Clarion Hotel The Edge som var der ting skulle skje. Hotellet var kjempebra og spillerommet så supert ut. Alt lå til rette for poker og hygge, og det skulle bli rikelig av begge deler!

 

President i Norsk Pokerforbund, Sigurd Eskeland, var selvsagt tilstede. Han var med på hyggelig middag sammen med blant annet Thomas Udness, Stig Thomassen med tispa Anne Smith, som ikke er veldig bitchy, men som har valgt med mann med litt dumt kallenavn og derfor blir litt lidende av den grunn.  Rudolf fikk unngjelde da et par av oss valgte reinsdyr på menyen.

Det ble en ”liten” tur på O’Learys i Tromsø sentrum for å se en fotballkamp og spille litt kort. Der møtte vi på et par superkjendiser i nordnorsk poker, nemlig Terje ”Terken89” Augdal, Tor-Arne ”Jokern” Fenes og Marius ”Høggern” Høgtun. Førstnevnte var et nettfenomen for noen år siden og de to siste har spilt flere timer poker i NM enn det Petter Northug har tilbragt på ski de siste 10 årene. Det ble en hyggelig kveld uten at jeg vil eller kan utdype noe mer om det.

 

Neste dag var det klart for poker. Feltet inneholdt ikke så alt for mange kjente spillere, men noen gamle NM-travere var å se.

Jeg koste meg og spilte faktisk ganske bra poker en periode, til tross for ikke helt super form. Jeg var vel også heldig med bordtrekningen og spilte mot spillere som ikke helt visste hva de holdt på med. Men hyggelige var de selv etter å ha tapt potter i øst og vest (eller nord?).Jeg var så heldig å få Eirik ”Arctic Fox” Bjørklund inn på bordet. Han er jo en god spiller, men også en likenes kar! Og så fikk jeg ham til høyre for meg, så da blir det god stemning. Vi spilte en pott sammen da vi begge var i blindene. Det var kast rund til Eirik som synte og jeg gikk 3-gangeren med AJ (til 3k). Floppen var J-9-3 regnbue. Han kakket og jeg bød 3k. Han synte. Turn var en A. Vakkert! Han kakket igjen og jeg bød 5k. Han tenkte en stund og kastet. Jeg vant en pott og vi kunne kose oss videre.


Vi fikk også tidligere nevnte Marius Høgtun inn på bordet. Han er så hyggelig at jeg fant ut jeg skulle doble ham opp med min A-10 mot hans UTG all-in med rundt 10 BB. Ikke bra spilt av meg, men ganske standard.

 

Etter mange bløffer og et par showdowns endte jeg dagen på akkurat 80.000 i chips fra de 20k vi startet med. Det var litt over snittet (som var 61k) og jeg var fornøyd med det.

Dagen etter var det 48 spillere igjen (av totalt 149 startende). 33 ville få sete på Gardermoen til Norgesmesterskapet der.  Med and ord så ville det snart bli boblespill. Jeg jobbet ganske bra og med lite kort klarte jeg å bygge meg opp til 120k fra de 80k jeg startet med. Vi kom snart inn i pengene, eller premiene er det vel mer riktig å si her siden ingen penger deles ut.  Av de som for meg var mest kjente hang fortsatt Marius Høgtun og 2 x Johnny fortsatt med (Lodden og ”Acerjay” Johansen).

Det var total ørkentørke i kortene jeg fikk og jeg endte til slutt på en 10. plass etter å ha fått på siste rest med 10-9 off. Lodden klarte å få seg nok et finalebord (8. plass) og feiret stort i etterkant.

Battle of Stars

Nå er jeg hjemme i Grimstad en tur før jeg skal til Oslo og spille Battle of Stars. Dette er en turnering for sponsede spillere i Norge og litt andre folk i spillbransjen. Masse avdankede fotballspillere og trivelige kvelder forventes! Jeg gleder meg som alltid til å spille igjen og jeg synes sånne type turneringer med få spillere og TV-kameraer er mye gøy.

Motörhead - Battle of Slots Freerolls

Denne helgen så vil det også være battles på Videoslots.com!  De lanserer en ny type slot, nemlig Motörhead. Denne vil selvsagt rocke mer enn noen andre slots noen gang har gjort og føyer seg inn i kategorien rockeslots sammen med blant andre Jimi Hendrix- og Guns N Roses-slots.

”The Aces of Spades”, en mye brukt låt i pokersammenenheng, er kanskje mest kjente låt fra Motörhead, og er en av låtene som spilles når du er inne på Videoslots.com.

 

Gruppas vokalist, Ian ”Lemmy” Kilmister, var en spilleglad persons som spilte på mye forskjellig inkludert slots. Dessverre får han aldri sjansen til å spille Motörhead på Videoslots da han gikk bort 28. desember i fjor. At mannen da var 70 år gammel kunne ingen se på ham!

 

I forbindelse med lanseringen deles det ut ekstremt mye gratis på Videoslots, så hvis du ikke har signet opp ennå, så gjør det nå.  Det vil bli delt ut over 100,000 freespins i løpet av 48 timer, noe som er et vanvittig høyt antall!

Det vil fra natt til lørdag, klokken 02:00 være kontinuerlige sit and go freerolls i 48 timer som popper opp under Battle of Slots. For å kvalifisere deg så må du ha satt inn minst 200 kroner og spilt for minst 2000 kroner siste uke.

 

Hver freeroll har 10 spillere og starter så snart de er fylt opp. De gir 15 gratis spins (6/5/4 spins for 1./2./3. plass)

 

Jeg ønsker alle dere som spiller masse lykke til! Si i fra om dere vinner mye, da!

 

 


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.